Nieuwe Adventure Time game aangekondigd

  Adventure Time is al jarenlang een regelrechte hit te noemen op Cartoon Network. Sinds dat de serie startte zijn er al vele Adventure Time games uitgekomen en ook volgend jaar verschijnt komt er een release: Adventure Time: Pirates of the Enchiridion.

  In Adventure Time: Pirates of the Enchiridion ga je, hoe verrassend het ook klinkt, op avontuur. Dat doe je deze keer met Finn, Jake, BMO en Marceline. Zij zijn van elkaar verwijderd door een enorme vloedgolf die de wereld deels onder water gezet heeft. In de game moet je ze alle vier dus weer bij elkaar brengen en erachter komen wat die die vloedgolf heeft doen ontstaan.

  En dat doe je in de open wereld van The Land of Ooo. Die kun je voor het eerst in de serie per boot verkennen, aangezien de wereld deels overspoeld is. In dat opzicht doet de game qua sfeer, verkenning en grafische stijl wat denken aan The Legend of Zelda: The Wind Waker.

  Nieuwe Adventure Time game komt volgend jaar uit

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion staat gepland voor de lente van 2018. Een specifieke datum ontbreekt dus nog. Wel kunnen fans stemmen op wat de naam van de boot waar je mee reist moet zijn. De poll daarvan gaat begin januari de lucht in.

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

  Verkijgbaar vanaf 20 july 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.