Nieuwe acteurs voor Mortal Kombat film aangekondigd

  Er zijn nieuwe acteurs aangekondigd die de rollen van hoofdpersonages op zich zullen nemen in de aankomende Mortal Kombat film. De live-action reboot wordt geregisseerd door James Wan en zou uit moeten komen op 5 maart 2021. Deze datum werd in mei dit jaar bevestigd. Er zijn vier personages bevestigd, over een vijfde wordt nog onderhandelt.

  Er zijn momenteel vier acteurs bevestigd om de rollen op zich te nemen voor de personages uit het spel. Ludi Lin (Power Rangers, Aquaman) zal de rol van Lui Kang op zich nemen, Sub-Zero wordt gespeeld door Joe Taslim (Fast & Furious 6, Star Trek: Beyond), Jax door Mehcad Brooks (Supergirl, True Blood) en Mileena door Sisi Stringer. Volgens Deadline wordt er nog onderhandelt over de rol van Raiden die wellicht naar acteur Tadanobu Asano (Thor: Ragnarok) gaat.

  Niets bekend over plot Mortal Kombat film

  In 1995 werd er al eerder een live-action film uitgebracht gebaseerd op de Mortal Kombat game franchise. Daarom wordt de aankomende film als een reboot gezien. In deze film waren varianten van onder andere Lui Kang, Johnny Cage, Kano, Sub-Zero en Scorpion te zien. De regisseur was Paul W.S. Anderson.

  Naast het nieuws over de acteurs is er over het plot van de film nog niets bekendgemaakt. De film lijkt in goede handen te zijn met het regie- en productieteam. Een van de producers is James Wan, die in het verleden mee heeft gewerkt aan succesvolle films zoals Insidious (2010), The Conjuring (2013) en Fast & Furious 7 (2015).

  Release in 2021

  Mortal Kombat wordt geregisseerd door Simon McQuoid en geproduceerd door onder andere Todd Garner en James Wan. Het script voor de film is geschreven door Greg Russo. Later dit jaar zou de productie van start moeten gaan in Australië. De film zou uit moeten komen op 5 maart 2021.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.