Nieuwe Acer Chromebook 14 met een batterijduur van 14 uur

  De nieuwste telg in de Chromebookfamilie van Acer moet er een zijn die je de hele dag kunt gebruiken. De nieuwe Acer Chromebook 14 moet een batterijduur van 14 uur hebben.

  Dit zou dus betekenen dat je de laptop de hele dag in gebruik moet kunnen nemen zonder dat je na verloop van tijd op zoek moet gaan naar een stopcontact. Daarnaast is de nieuwe Acer Chromebook 14 ook een van de grotere uit de Chromebookfamilie van Acer. De laptop heeft namelijk een 14" beeldscherm.

  De prijs van de laptop is zoals je zou verwachten van een Chromebook, schappelijk laag. De prijs staat namelijk op 299,- euro, zoals gebruikelijk dus met Chromebooks is de prijs dus behoorlijk laag voor een laptop. Dit betekent wel dat je niet de mogelijkheden hebt zoals je die hebt met een Windows PC. Een Chromebook werkt namelijk alleen met Chrome OS, het besturingssysteem dat is gebaseerd op de browser van Google.

  Nieuwe Acer Chromebook 14 deze maand beschikbaar

  De nieuwe laptop van Acer zal dus deze maand beschikbaar zijn. Het kan per regio afwijken hoeveel de laptop precies kost, maar de adviesprijs is dus 299,- euro. De prijzen van de laptop kunnen ook variëren op basis van specificaties, er is een versie met 32 gb intern geheugen en 4 gb RAM, en een versie met 16GB intern geheugen en 2GB RAM geheugen.

  Meegeleverd met de nieuwe Acer Chromebook 14 is standaard 100gb opslaggeheugen in Google Drive. Normaal gesproken krijg je bij een Gmail account al 15 GB opslaggeheugen. Vanaf deze maand is de laptop te koop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.