Nieuwe aanwijzingen voor Splinter Cell sequel gevonden

  De geruchten dat er een Splinter Cell sequel in de maak is, worden steeds concreter. Er zijn namelijk nieuwe aanwijzingen gevonden. Ubisoft heeft een nieuw trademark voor Splinter Cell aangevraagd.

  Via de website Justia, die een lijst met alle aangevraagde trademarks bijhoudt, werd bekend dat Ubisoft een nieuw merknaam voor Splinter Cell heeft aangevraagd. De trademark toont dat deze pas recent was aangevraagd, op 28 mei dit jaar.

  Splinter Cell sequel lijkt te komen

  Er waren eerder al geruchten dat er een nieuwe Splinter Cell in de maak was. In augustus vorig jaar plaatste een gebruiker op Neogaf dat er een nieuwe Splinter Cell in de maak was. Hierin werd ook vermeld dat Michael Ironside zou terugkeren als stem van Sam Fisher.

  Met het trademark van Ubisoft lijkt een nieuwe Splinter Cell er ook daadwerkelijk te komen. Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat Splinter Cell Blacklist uitkwam. Deze kreeg in onze review maar liefst een 9. We vonden de game erg uitdagend en de AI van de tegenstanders sterk.

  Wij zijn alvast klaar voor een Splinter Cell sequel en zetten de beste Splinter Cell features voor je op een rij die we willen terugzien in een vervolg.

  Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2006

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.