Nieuwe A Way Out trailer uitgebracht voor release

  Om de release van de game te vieren is er een nieuwe A Way Out trailer uitgebracht. Vanaf vandaag zal de game beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  A Way Out is een nieuwe originele game uit de bibliotheek van EA (Electronic Arts). De game vertelt het verhaal van twee mannen die moeten samenwerken om te ontsnappen uit de gevangenis en onderweg een hoop obstakels zullen doorstaan. A Way Out bevat wel een uniek aspect: de game moet en kan alleen gespeeld worden met iemand anders!

  A Way Out is de ultieme co-op ervaring. Jij bestuurt een personage en iemand anders, local of online, zal in de schoenen stappen van je partner. Mocht je met een vriend willen spelen dan kan dat ook, aangezien maar één persoon de game hoeft aan te schaffen. Heb jij de game? Dan kan je simpelweg een vriend uitnodigen en samen dit avontuur te beleven.

  In de video hieronder geeft Josef Fares, de game director van A Way Out, op komische wijze nadere toelichting over hoe je samen met een vriend kunt spelen.

  A Way Out trailer bevat actie

  De nieuwe trailer, die bovenaan de pagina is te zien, bevat genoeg actie om je een idee te geven van de gameplay. Zo zal niet de gehele game zich afspelen in de gevangenis en kunnen obstakels op verschillende manieren opgelost worden. Het enige wat telt is samenwerking!

  A Way Out is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  A Way Out

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.