Nieuwe 13 Reasons Why trailer

  Na het enorme succes van het eerste seizoen, wisten de producenten niet snel genoeg te beginnen aan een tweede seizoen van 13 Reasons Why. En daar is de nieuwe 13 Reasons Why trailer dan!

  Na lang wachten is het bijna zo ver, het tweede seizoen van 13 Reasons Why komt op Netflix. Vanaf 18 mei zijn alle 13 afleveringen exclusief voor abonnees te bekijken op Netflix.

  Over seizoen 2

  Het tweede seizoen begint bij de nasleep van Hannah haar dood. De karakters hebben allemaal moeite met het verwerken van haar dood na het luisteren van alle tapes en bij het besef wat zij verkeerd hebben gedaan. De school waar het hele verhaal plaatsvindt, Liberty High, bereidt zich voor op een rechtszaak terwijl iemand de geheimen van Hannah haar dood liever geheim wil houden. Na een aantal onheilspellende polaroidfoto's ontvangen te hebben, gaan Clay, een vriend van Hannah, en zijn klasgenoten op onderzoek uit.

  De nieuwe 13 Reasons Why Trailer

  In de nieuwe trailer van 13 Reasons Why word je al meteen verwelkomd met een sfeer die ietwat onheilspellend is. De dood van Hannah is nog steeds vers en dat wordt ook duidelijk uitgedrukt in de trailer. Ook wordt het duidelijk dat Hannah haar dood niet het einde is van de ellende in Liberty High. Zo is te zien dat alle personages die Hannah genoemd heeft op de tapes zich schuldig voelen voor de dingen die zij hebben gedaan en zelfs belachelijk worden gemaakt door hun mede studenten.

  Vervolgens wordt het duidelijk dat er iets meer aan de hand is dan de pesterijen en het rouwen om Hannah haar dood. Het is duidelijk dat er iemand anders in het spel gekomen is waar de klasgenoten voor uit moeten kijken. maar wat diegene allemaal van plan is, blijft nog een mysterie.

  Over enkele dagen staat het tweede seizoen van de serie eindelijk op Netflix en kunnen we weer gaan bingewatchen! Benieuwd naar de films en series die je nog moet bekijken tot ze weg zijn? Bekijk hier welke films binnenkort verwijderd worden van Netflix. Wil je ook weten welke films er nieuw op Netflix komen? Deze films komen nieuw op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.