Nieuw World of Warcraft continent aangekondigd in Legion

  Tijdens de Blizzard presentatie op gamescom is een nieuw World of Warcraft continent aangekondigd in de uitbreiding World of Warcraft Legion, genaamd de Broken Isles. Wat weten we over het nieuwe continent?

  Broken Isles is een nieuw World of Warcraft continent dat in het hart van Azaroth ligt. Het is een vergeten stuk land, dat 10.000 jaar geleden een bruisende plek was, gerunt door Elfen.

  Nu is het een verdorven en dood gebied dat bezaaid is met de botten van een ooit levendige samenleving. Een niet onbelangrijk detail is dat we bij de Broken Isles de Tomb of Sargeras vinden. Vanaf daar komt de Burning Legion met de grootste invasie van Azaroth die we ooit hebben gezien.

  Nieuw World of Warcraft continent Broken Isles

  Ook zullen we in de nieuwe World of Warcraft uitbreiding legendarische wapens terugzien, zoals de Ashbringer en de Doomhammer. In het nieuwe deel heb je de mogelijkheid om als een nieuwe hero class te spelen: de Demon Hunter.

  Tot slot is er een Highmountain op de Broken Isles; moeilijk begaanbaar terrein waar de ergste monsters leven, die gedood moeten worden. Bekijk meerdere features van de nieuwe uitbreiding in de features trailer.

  World of Warcraft: Legion

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.