Nieuw The Witcher 3 figurine te koop in Japan

  Er is een nieuw The Witcher 3 figurine te koop van Geralt of Rivia. Het beeldje is te koop in Japan, maar kan verzonden worden naar Nederland voor extra kosten.

  Momenteel is het beeldje te pre-orderen tot en met 31 mei. Iedereen die een reservering plaatst kan slechts drie beeldjes kopen, de reserveringen van iedereen die er meer dan drie besteld worden gecanceld. De Nendoroid beeldjes zullen in september dit jaar verzonden worden naar kopers.

  The Witcher 3 figurine met bad

  Het figuur kan gebogen worden in verschillende gevechtsstanden en heeft hier ook bijpassende wapens voor. Het figuurtje is gebaseerd op het personage uit de Witcher 3: Wild Hunt. Er zijn dan ook verschillende scenes uit de game te creëren, waaronder de bekendebadkuip scene. Bij het beeldje komt dan ook een speciaal bad om dit moment na te bootsen.

  Het beeldje kost ongeveer 40 euro met daarbovenop nog een keer verzendkosten van ongeveer 15 euro. Bij het afrekenen komen wij op een totaalprijs van 54,61 euro uit. Het beeldje weegt een kilo, de hoogte en breedte staat niet aangegeven. Een video van het beeldje is bovenaan de pagina te bekijken, hierin is ook te zien hoe groot het ongeveer is.

  Recent is er een Xbox One X update uitgebracht voor de game. In onze The Witcher 3 review geven we het spel een 9,5.

  The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 2 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.