Nieuw T-Mobile abonnement kan prijzenoorlog ontketenen

  T-Mobile gaat vol de strijd met alle andere telecom providers in Nederland. Het bedrijf komt vanaf 16 januari met een nieuw T-Mobile abonnement waarbij gebruikers onbeperkt kunnen internetten, bellen en sms'en.

  Een nieuw T-Mobile abonnement loopt vooruit op verschillende concurrenten in de markt op dit moment. Geen enkele aanbieder biedt op dit moment onbeperkt internet zonder na een bepaalde hoeveelheid data de snelheid te verlagen. T-Mobile zal dat wel doen en lanceert het T-Mobile Go Unlimited EU abonnement vanaf 16 januari.

  Nieuw T-Mobile abonnement biedt ook onbeperkt internet in het buitenland

  Naast het onbeperkt internetten binnen Nederland kan er ook in het buitenland onbeperkt gebruik worden gemaakt van het snelst mogelijke internet. Hierbij wordt wel gebruik gemaakt van een fair use policy. Gebruikers mogen maximaal 60 dagen per jaar in het buitenland gebruik maken van mobiel internet. Wie meer dan 60 dagen per jaar in het buitenland is mag de rest van het jaar 10GB per maand gebruiken binnen de EU.

  Daarnaast biedt T-Mobile een vergelijkbaar abonnement aan dat naast de diensten in de EU uitbreidt naar de Verenigde Staten en heet het Go Unlimited EU + USA. Ook zo een soortgelijk abonnement is in Nederland nog niet te vinden, maar wordt mogelijk gemaakt doordat T-Mobile op haar eigen netwerk kan de Verenigde Staten.

  Concurrenten T-Mobile momenteel nog stuk duurder

  Een nieuw T-Mobile abonnement voor Europa kost 35 euro en het abonnement met uitbreiding naar de VS kost 60 euro. De abonnementen zijn erg uniek en zouden een prijzenoorlog kunnen ontketenen in Nederland. Een abonnement bij Vodafone met 25GB data en onbeperkt bellen kost momenteel 89 euro en KPN is nog duurder met 20GB data in de EU en VS voor 99 euro.

  Om T-Mobile bij te houden zullen de verschillende telcoms providers hun abonnement flink moeten bijstellen om niet gebukt te gaan onder het nieuwe T-Mobile abonnement. Het onbeperkt internet in Europa zal vanaf 15 juni enkel geen unicum meer zijn. Vanaf dan worden roaming kosten binnen de gehele EU volledig afgeschaft, zolang de simkaart voor minder dan 90 dagen op een ander netwerk wordt gebruikt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.