Nieuw Sonic the Hedgehog ontwerp mogelijk van Sonic Mania animator

  De Sonic the Hedgehog film wordt uitgesteld om tijd te maken voor een nieuw ontwerp van Sonic. Dit gebeurt naar aanleiding van de vele negatieve reacties op de eerste trailer. Het lijkt erop dat Tyson Hesse, regisseur van de Sonic Mania Adventures cartoon, achter het nieuwe ontwerp zit.

  De eerste trailer voor Sonic the Hedgehog werd niet bepaald goed ontvangen. Het ontwerp van de Blue Blur zelf was daar een grote reden voor. Velen vonden dat dit er slecht uitzag, zeker vergeleken met de games. Het ontwerp wordt nu aangepast en de release uitgesteld. De tweet waarin de nieuwe releasedatum wordt aangekondigd heeft geleid tot speculatie over de artiest achter het nieuwe ontwerp.

  Het werk in deze tweet is door scherpe fans vergeleken met het werk van Tyson Hesse, regisseur en animator voor verschillende Sonic projecten. Er zouden genoeg gelijkenissen zijn om te doen vermoeden dat Hesse nu aan de film werkt.

  Waar heeft Hesse zoal aan gewerkt?

  Tyson Hesse heeft recent gewerkt aan de cutscenes in Sonic Mania en Sonic Mania Adventures, een korte animatieserie die aansluit bij de game. Ook heeft hij gewerkt aan een korte serie bij Team Sonic Racing. Buiten de Sonic Franchise heb je zijn werk misschien gezien in de games Namco High en Skullgirls.

  Is het nieuwe Sonic the Hedgehog ontwerp echt van Hesse?

  Er is op dit moment niet bevestigd of Hesse aan de film werkt. In reactie op de speculatie heeft nog niemand officieel iets losgelaten, maar Hesse heeft een plaatje getweet van de beroemde “I am Iron Man” scène uit de eerste Iron Man film. Of dit opgevat moet worden als onofficiële bevestiging of als nietszeggende knipoog moet blijken, maar het eerste lijkt goed mogelijk.

  Wordt de film op andere manieren aangepast?

  Als je klachten over de film zich niet beperkten tot het Sonic the Hedgehog ontwerp kan het zijn dat je op grotere veranderingen hoopte. Op dit moment is er geen enkele aanwijzing dat er naast Sonic iets wordt aangepast. Aangezien de nieuwe releasedatum maar een paar maanden na de oorspronkelijke datum ligt lijkt het onwaarschijnlijk dat er tijd is voor uitgebreide reshoots.

  Team Sonic Racing

  Verkijgbaar vanaf 21 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.