Nieuw seizoen Netflix serie Orange is the New Black gelekt

  Een hacker heeft Netflix bedreigd voor losgeld. Netflix speelde zijn spelletje niet mee en daarom is het nieuwe seizoen van Netflix serie Orange is the New Black online gelekt.

  Een hacker met de naam The Dark Overlord heeft Netflix onder druk gezet om hem losgeld te betalen. Om de chantage compleet te maken dreigde de hacker het nieuwe seizoen van Orange is the New Black online te zetten als er niet met hem meegewerkt zou worden. Netflix is niet op de eis ingegaan en als gevolg is het nieuwe seizoen gelekt.

  De hacker heeft naar alle waarschijnlijkheid een productiebedrijf van Netflix gehackt en heeft zo de afleveringen in handen gekregen. Tijdens de hack heeft The Dark Overlord ook series van ABC, Fox en National Geographic weten te bemachtigen. Netflix heeft nog niet gereageerd op de hack, maar heeft eerder de FBI al ingeschakeld om erachter aan te gaan. Op Twitter blijft The Dark Overlord dreigementen plaatsen.

  Netflix serie Orange is the New Black

  Op torrentsites kun je nu de eerste tien afleveringen vinden van het vijfde seizoen van Orange is the New Black. Het seizoen heeft in totaal dertien afleveringen. De nieuwe episodes zouden 9 juni pas uitkomen op Netflix. We schreven eerder al een artikel met redenen waarom Orange is the New Black zeker je tijd waardig is.

  Aan het einde van het laatste seizoen was er een riot in Lichtfield Prison. Veel meer zullen we er niet over zeggen in verband met spoilers, maar hoe dat afloopt kun je vanaf 9 juni, op een legale manier, zien via Netflix. Eerder verscheen er al een trailer van het nieuwe seizoen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.