Nieuw Pokémon Go event brengt speciale eieren

  Er komt een nieuw Pokémon Go event waarbij spelers speciale eieren uit kunnen laten komen. Het evenement heet Eggstravaganza en zal vandaag om negen uur s‘ avonds beginnen.

  Het evenement werd vorig jaar ook gehouden en er zijn dit jaar enkele veranderingen doorgevoerd. Zo zullen er een nog grotere variëteit aan Pokémon te vinden zijn in 2 km eieren. Deze eieren zullen alleen beschikbaar zijn bij PokéStops. Hierdoor zijn Pokémon die normaal uit 5 km of 10 km eieren komen ook te vinden zijn in 2 km eieren tot het einde van het evenement.

  Pokémon Go event laat spelers weer hollen

  Elk ei dat tijdens het evenement uitkomt heeft bonus Candy om de nieuwe Pokémon te verbeteren. Tijdens het hele evenement is tevens dubbele Stardust beschikbaar. Het Pokémon Go evenement zal vanaf vanavond negen uur tot 2 april duren. Om de eieren uit te laten komen moeten spelers de hoeveelheid kilometers die vereist zijn lopen.

  Over enkele dagen zal het volgende Pokémon Go Community Day event starten. Op 25 maart van 20:00 uur tot 23:00 uur zal het evenement wereldwijd plaatsvinden. Spelers kunnen dan zeldzame Pokémon vangen, de Pokémon van dit evenement is Bulbasaur.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.