Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 50)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu kijken naar Kung Fu Panda 3, Saaho en meer.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en deze week kun je kijken naar afleveringen van Supergirl, Arrow, Riverdale en nog tal van andere afleveringen.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • 6 Underground

   Sinds 13 december op Netflix

   Na zijn nepdood rekruteert een steenrijke technologiepionier een internationaal team om een wrede dictator uit te schakelen tijdens een dappere en bloedige missie.

  • A Family Reunion Christmas

   Sinds 9 december op Netflix

   M'Dear en haar zussen proberen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmisverkiezing in de kerk. Opa leert de kinderen een belangrijke les.

  • Jack Whitehall: Christmas with My Father

   Sinds 12 december op Netflix

   Jack Whitehall nodigt zijn uiterst stugge vader uit op het podium in het Londense West End voor een extravagante comedyshow in kerstsfeer, compleet met beroemde gasten.

  • Michelle Wolf: Joke Show

   Sinds 10 december op Netflix

   Comedian Michelle Wolf gaat in op schandecultuur, massages, bevallingen, feminisme en nog veel meer (zoals otters) in een stand-upspecial vanuit New York.

  Nieuwe films op Netflix

  • Good and Prosperous

   Sinds 10 december op Netflix

   Twee werkloze broers zijn doelloos op zoek naar een carrière die de goedkeuring van hun lastige moeder kan wegdragen. Ze pakken zonder na te denken allerlei jobs aan.

  • Kung Fu Panda 3

   Sinds 10 december op Netflix

   Als Po en zijn vader een geheim pandadorp bezoeken, bedreigt een kwade geest heel China en is Po gedwongen om een leger te formeren uit het lokale zooitje ongeregeld.

  • Saaho

   Sinds 11 december op Netflix

   In een fictieve megalopolis mondt een spectaculaire diefstal in de onderwereld uit op een machtsstrijd tussen de criminelen. Een mysterieuze agent zit hen op de hielen.

  • The Queen's Corgi

   Sinds 13 december op Netflix

   De geliefde hond Rex krijgt te maken met een jaloerse rivaal en Donald Trump, belandt in het asiel en gaat dan op zijn avontuurlijke weg terug naar Buckingham Palace.

  • The Sky Is Pink

   Sinds 11 december op Netflix

   Een tiener bezwijkt aan een dodelijke ziekte en vertelt postuum over de hechte relaties van haar ouders in dit drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

  Nieuwe series op Netflix

  • The Crime

   Sinds 8 december nieuwe afleveringen

   Het vredige leven van de inwoners van een adembenemende kustplaats wordt opgeschud door een reeks macabere misdrijven.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • The Lies Within

   Sinds 10 december nieuwe afleveringen

   Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.