Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 48)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu kijken naar The Irishman.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en deze week kun je kijken naar afleveringen van Merry Happy Whatever, The Flash, Arrow en meer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Holiday Rush

   Sinds 28 november op Netflix

   Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.

  • Mike Birbiglia: The New One

   Sinds 26 november op Netflix

   Comedian Mike Birbiglia staat op Broadway met een hilarische, maar diepgaande onemanshow over zijn emotionele en fysieke reis naar het ouderschap.

  • Super Monsters redden kerstmis

   Sinds 26 november op Netflix

   Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden!

  • The Irishman

   Sinds 27 november op Netflix

   In deze veelgeprezen film van Martin Scorsese kijkt huurmoordenaar Frank Sheeran terug op de geheimen die hij als loyaal lid van de Bufalino-misdaadfamilie bewaarde.

  • True: Winterwensen

   Sinds 26 november op Netflix

   Door een ijskristal uit een ijskoud rijk bevriest het hele Regenboogrijk, ook de bewoners! Kan True het Winter Wensfeest en haar vrienden redden?

  Nieuwe films op Netflix

  • Action Point

   Sinds 23 november op Netflix

   Een roekeloze stuntman bouwt een tweederangs pretpark in New Jersey. Als er een hebzuchtige ontwikkelaar op de stoep staat, zet hij alles op alles om het open te houden.

  • Dragged Across Concrete

   Sinds 29 november op Netflix

   Twee taaie politieagenten die om geld verlegen zitten nadat ze zijn geschorst voor het mishandelen van een verdachte, duiken de keiharde criminele onderwereld in.

  • Father Figures

   Sinds 23 november op Netflix

   Als de twee-eiige tweelingbroers Peter en Kyle erachter komen dat hun dode vader toch nog leeft, gaan ze op reis om hem te vinden. Onderweg doen ze nog meer ontdekkingen.

  • Hunter Killer

   Sinds 25 november op Netflix

   Als de Russische president wordt ontvoerd tijdens een staatsgreep, krijgt een Amerikaanse duikbootkapitein de leiding over een reddingsmissie om oorlog te voorkomen.

  • Sonora

   Sinds 29 november op Netflix

   Een gemêleerde groep reizigers maakt gedwongen de trek naar Mexicali in de jaren 30. Ze krijgen te maken met racisme en onvoorziene gevaren in de woestijn.

  • ¿Qué co#o está pasando?

   Sinds 25 november op Netflix

   Deze documentaire met diepgaande interviews werpt een kritische blik op de ongelijkheid tussen man en vrouw in Spanje nu de feministische beweging om verandering vraagt.

  Nieuwe series op Netflix

  • Broken

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   Deze diepgravende docuseries laat zien hoe nalatigheid en bedrog bij de productie en marketing van veelgebruikte consumptieartikelen vreselijke gevolgen kan hebben.

  • Calimero

   Sinds 26 november nieuwe afleveringen

   De uitvindingen van over-overgrootvader Do Vinci brengen Calimero altijd in de problemen, maar gelukkig heeft hij dappere vriendjes en een trouwe eierdop als helm.

  • De Thundermans

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   Een meisje wil een superheld zijn, terwijl haar tweelingbroer een superschurk wil worden, maar de tweeling en hun familie moeten hun superkrachten geheimhouden.

  • Levius

   Sinds 28 november nieuwe afleveringen

   De jonge Levius drukt met hulp van zijn oom zijn stempel op de wrede wereld van het mechaboksen. Hij wordt opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring.

  • Lugar de Mulher

   Sinds 28 november nieuwe afleveringen

   Vier Braziliaanse comedians maken grappen over seksualiteit, politiek, religie en moederschap. Ze willen aantonen dat een vrouw overal op haar plaats is.

  • Merry Happy Whatever

   Sinds 28 november nieuwe afleveringen

   Tijdens een tiendaags kerstbezoek aan Philadelphia probeert een berooide muzikant uit LA de norse vader en hechte broer en zussen van zijn vriendin voor zich te winnen.

  • Mytho

   Sinds 28 november nieuwe afleveringen

   Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.

  • Once Upon A Time In Lingjian Mountain

   Sinds 21 december nieuwe afleveringen

   De negen continenten staan voor een crisis. Een jonge discipel wordt lid van de Spirit Blade-sekte en wordt getraind door een temperamentvolle wijze vrouw.

  • SpongeBob SquarePants

   Sinds 25 juli nieuwe afleveringen

   Vanuit zijn ananashuis op de zeebodem beleeft SpongeBob onvergetelijke avonturen met zijn vrienden, waaronder zijn miauwende huisdierslak Gerrit.

  • Sugar Rush Christmas

   Sinds 29 november nieuwe afleveringen

   Deze kersteditie van de bakwedstrijd biedt al het lekkers van Sugar Rush, afgewerkt met een dikke toef kerstsfeer.

  • The Movies That Made Us

   Sinds 29 november nieuwe afleveringen

   Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.

  • Zona Rosa

   Sinds 26 november nieuwe afleveringen

   Vier van de grappigste LGBTI-comedians van Mexico betreden het podium voor een avond vol openhartige stand-up.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Chip en Pieper

   Sinds 29 november nieuwe afleveringen

   Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.

  • Explained

   Sinds 28 november nieuwe afleveringen

   In deze onderrichtende Vox-serie komen vele onderwerpen aan bod, zoals de opkomst van cryptovaluta, waarom diëten gedoemd zijn te mislukken en de wilde wereld van K-pop.

  • Final Space

   Sinds 24 november nieuwe afleveringen

   Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

  • Sam & Cat

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   Om geld te verdienen beginnen huisgenoten Sam en Cat een babysitservice. Ze komen er al snel achter dat babysitten best avontuurlijk kan zijn.

  • Vagabond

   Sinds 23 november nieuwe afleveringen

   Nadat zijn neef is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.