Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 47)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu kijken naar The Knight Before Christmas en Father Figures.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en deze week kun je kijken naar nieuwe afleveringen van The Good Place, Riverdale, The Flash en meer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Bikram: Yogi, Guru, Predator

   Sinds 20 november op Netflix

   Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.

  • Iliza Shlesinger: Unveiled

   Sinds 19 november op Netflix

   Daar komt de bruid – en ze heeft van alles te zeggen. De pasgetrouwde Iliza Shlesinger ontleedt huwelijkstradities en laat je lachen om die van haar.

  • Lorena, la de pies ligeros

   Sinds 20 november op Netflix

   Lorena Ramírez, lid van Mexico's Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.

  • The Knight Before Christmas

   Sinds 21 november op Netflix

   Een 14e-eeuwse ridder komt door middeleeuwse magie in hedendaags Ohio terecht, waar hij valt voor een lerares natuurwetenschappen die niet meer in de liefde gelooft.

  Nieuwe films op Netflix

  • Action Point

   Sinds 23 november op Netflix

   Een roekeloze stuntman bouwt een tweederangs pretpark in New Jersey. Als er een hebzuchtige ontwikkelaar op de stoep staat, zet hij alles op alles om het open te houden.

  • Father Figures

   Sinds 23 november op Netflix

   Als de twee-eiige tweelingbroers Peter en Kyle erachter komen dat hun dode vader toch nog leeft, gaan ze op reis om hem te vinden. Onderweg doen ze nog meer ontdekkingen.

  • Gaston Lagaffe

   Sinds 22 november op Netflix

   De baas van een start-up probeert te voorkomen dat een nieuwe stagiaire met rare uitvindingen een belangrijke zakendeal saboteert en eindeloze catastrofes veroorzaakt.

  • Hell Fest

   Sinds 18 november op Netflix

   Een groep vrienden bezoekt een amusementspark met de hel als thema. Hier worden ze een voor een het slachtoffer van een seriemoordenaar.

  • Le flic de Belleville

   Sinds 22 november op Netflix

   Na de moord op een vriend reist een Parijse politieagent naar Miami om samen met een norse Amerikaanse rechercheur de verantwoordelijke bende uit te schakelen.

  • Rémi sans famille

   Sinds 22 november op Netflix

   Een getalenteerd weeskind wordt een zingende straatartiest met de hulp van een eigenaardige muzikant die hem op een avontuur vol groei en zelfontdekking uitstuurt.

  Nieuwe series op Netflix

  • Dino Girl Gauko

   Sinds 20 maart nieuwe afleveringen

   Als scholiere Naoko boos wordt, verandert ze in de woeste dinosaurus Gauko. Samen met haar vrienden en aliens beleeft ze de gekste avonturen.

  • Dolly Parton's Heartstrings

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Deze serie bestaat uit acht verhalen over onder meer familie, geloof, liefde en vergeving en is geïnspireerd op de bekende countrysongs van Dolly Parton.

  • Mortel

   Sinds 21 november nieuwe afleveringen

   Twee middelbare scholieren met superkrachten sluiten een deal met een bovennatuurlijk wezen. Nu gaan ze samenwerken om een moord op te lossen.

  • Narcoworld: Dope Stories

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Kijk mee hoe politieagenten en drugssmokkelaars het tegen elkaar opnemen en wereldwijd elkaar te slim af proberen te zijn.

  • Ninguém Tá Olhando

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Een nieuwe beschermengel onthult een geheim achter de bureaucratie van het Angelus-systeem, waardoor hij de officiële regels voor de bescherming van mensen overtreedt.

  • Once Upon A Time In Lingjian Mountain

   Sinds 21 december nieuwe afleveringen

   De negen continenten staan voor een crisis. Een jonge discipel wordt lid van de Spirit Blade-sekte en wordt getraind door een temperamentvolle wijze vrouw.

  • Singapore Social

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Kijk mee in de levens van jonge Singaporezen terwijl ze verwachtingen trotseren en het hobbelige pad van carrière, romantiek en familie bewandelen.

  • SpongeBob SquarePants

   Sinds 25 juli nieuwe afleveringen

   Vanuit zijn ananashuis op de zeebodem beleeft SpongeBob onvergetelijke avonturen met zijn vrienden, waaronder zijn miauwende huisdierslak Gerrit.

  • Who Killed Little Gregory

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.

  • Zeit der Geheimnisse

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   Een kerstreünie wordt een ingang naar het verleden. Deze driedelige serie onderzoekt de intieme complicaties van een familiegeschiedenis.

  • ZombieLars

   Sinds 1 oktober nieuwe afleveringen

   Een jongen die half zombie is, verhuist naar een conformistisch stadje maar ontdekt dat er nog andere bovennatuurlijke jongeren wonen die hun ware aard verborgen houden.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Avatar: The Last Airbender

   Sinds 16 november nieuwe afleveringen

   Zus Katara en broer Sokka wekken de jonge Aang uit een lange winterslaap en ontdekken dat hij een Avatar is. Zijn speciale krachten kunnen de slechte Vuurnatie verslaan.

  • De drakenprins

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Door een buitengewone ontdekking worden twee menselijke prinsen en een elvenstrijder aangezet tot een epische reis om vrede te stichten in hun oorlogvoerende landen.

  • Nailed It! Holiday!

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Dit is de kerstspecial van Nailed it! waarop je al zo lang hebt gewacht. Ontbrekende ingrediënten, onmogelijke taken en desserts die er heerlijk zielig uitzien.

  • PAW Patrol

   Sinds 21 november nieuwe afleveringen

   Zes heldhaftige puppy's gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

  • Trolls - Door met de beat!

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben.

  • Vagabond

   Sinds 23 november nieuwe afleveringen

   Nadat zijn neef is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.