Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 44)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu genieten van de klassieker 2001: A Space Odyssey, Resident Evil Retribution en Jonah Hex.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en deze week kun je kijken naar nieuwe afleveringen van Line of Duty, Riverdale, The Good Place, Atypical en nog veel meer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • A 3 Minute Hug

   Sinds 28 oktober op Netflix

   Deze documentaire toont geluk en verdriet bij families die door de grens tussen de VS en Mexico worden gescheiden en in 2018 een korte, bitterzoete hereniging meemaken.

  • American Son

   Sinds 1 november op Netflix

   Tijd verstrijkt en de spanning neemt toe in een politiebureau in Florida, terwijl een van elkaar vervreemd interraciaal stel wacht op nieuws over hun vermiste tienerzoon.

  • Arsenio Hall: Smart & Classy

   Sinds 29 oktober op Netflix

   Arsenio Hall heeft het in zijn eerste stand-upspecial over ouder worden, de veranderende tijden en cultuur, sociale vraagstukken en zelfs pijnlijke babyteentjes.

  • Drive

   Sinds 1 november op Netflix

   Een beruchte dief wil samen met een straatracer een grote overval plegen in een complex spel van bedrog met corrupte autoriteiten, die hun eigen smerige geheimen hebben.

  • Fire in Paradise

   Sinds 1 november op Netflix

   Overlevenden vertellen in deze documentaire over de catastrofale Camp Fire, de dodelijkste bosbrand in Californië die in 2018 het stadje Paradise volledig in de as legde.

  • Grego Rossello: Disculpe las molestias

   Sinds 31 oktober op Netflix

   De Argentijnse comedian Grego Rossello geeft vanuit Buenos Aires zijn mening over onder meer hedendaags sterrendom, vliegtuigmaaltijden en liefde tussen broers.

  • Holiday in the Wild

   Sinds 1 november op Netflix

   Kate gaat in haar eentje op een tweede huwelijksreis naar Afrika nadat haar man haar plotseling heeft verlaten. Ze vindt er een nieuw doel en een kans op romantiek.

  • L'uomo senza gravità

   Sinds 1 november op Netflix

   Een jongen die de zwaartekracht tart, groeit in eenzaamheid op tot een bijzondere man en een internationale beroemdheid, maar verlangt naar menselijk contact.

  • La casa de las flores presenta: El funeral

   Sinds 1 november op Netflix

   De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.

  • Little Miss Sumo

   Sinds 28 oktober op Netflix

   De 20-jarige Hiyori is een vrouwelijk sumotalent en wil haar sport radicaal veranderen. Dit favoriete entertainment van Japan wordt al eeuwen enkel beoefend door mannen.

  • The King

   Sinds 1 november op Netflix

   Prins Hal moet de fles laten staan en een machtig koning worden als hij tijdens de strijd om Engeland te maken krijgt met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.

  • The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie

   Sinds 29 oktober op Netflix

   Aaron Paul, Vince Gilligan en andere leden van de cast, producenten en crew delen verhalen en filmmateriaal over het maken van 'El Camino'.

  • True en het grote oogstfeest

   Sinds 1 november op Netflix

   De tijd van het Grabbelappeloogstfeest is aangebroken in het Regenboogrijk, maar Sippie Somber heeft geen zin in de herfst. Kunnen True en haar vrienden het feest redden?

  Nieuwe films op Netflix

  • 2001: A Space Odyssey

   Sinds 1 november op Netflix

   Twee astronauten onderzoeken de verschijning van mysterieuze monolieten in het heelal. Ze moet het opnemen tegen het intelligente computersysteem van hun schip.

  • Bon Cop, Bad Cop

   Sinds 31 oktober op Netflix

   Een Engelstalige politieman uit Toronto en een Franstalige agent uit Montreal moeten samen een misdaad oplossen.

  • Clovehitch Killer (The)

   Sinds 26 oktober op Netflix

   Het schijnbaar perfecte gezin van een tiener wordt verscheurd wanneer hij verontrustend bewijs vindt van een seriemoordenaar dicht bij huis.

  • HAMPSTEAD

   Sinds 1 november op Netflix

   Een Amerikaanse weduwe in Londen krijgt onverwacht een relatie met een man die teruggetrokken leeft in een mooi park dat op het punt staat bebouwd te worden.

  • Jawbreaker

   Sinds 1 november op Netflix

   In deze film vol catfights haalt de bazige Courtney haar vriendinnen Marcie en Julie over om Liz te ontvoeren zodat zij niet de koningin van het bal kan worden.

  • Jonah Hex

   Sinds 1 november op Netflix

   De gehavende premiejager Jonah Hex speurt in opdracht van een soldaat van de Union het Wilde Westen af op zoek naar de gestoorde voodoomeester Turnbull.

  • Lo nunca visto

   Sinds 1 november op Netflix

   Net als de inwoners van een afgelegen stadje het imago van hun stad willen opvijzelen, komt er een groep buitenlanders aan die de nodige cultuurschok veroorzaken.

  • My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever

   Sinds 1 november op Netflix

   De pony's hebben zin in de feestdagen en trekken lootjes om elkaar cadeautjes te kunnen geven. Vervolgens racen ze Equestria door op zoek naar de perfecte presentjes.

  • Resident Evil: Retribution

   Sinds 1 november op Netflix

   Het dodelijke virus van de Umbrella Corporation verandert mensen bij de vleet in zombies. De enige hoop voor het mensenras is Alice.

  • Steel Magnolias

   Sinds 1 november op Netflix

   In dit bitterzoete drama komt een hechte groep vrouwen samen in een schoonheidssalon in een stadje in Louisiana om te lachen, te huilen en over het leven te praten.

  • The Bucket List

   Sinds 31 oktober op Netflix

   Twee terminaal zieke mannen ontsnappen uit de kankerafdeling met het plan om ten volle te genieten van het leven voordat ze het loodje leggen.

  • The Strangers: Prey at Night

   Sinds 31 oktober op Netflix

   Een verlaten trailerpark verandert in een nachtmerrie wanneer een gezin daar moet overnachten en alleen een trio gemaskerde moordenaars aantreft.

  • Tucker: The Man and His Dream

   Sinds 1 november op Netflix

   Na de Tweede Wereldoorlog droomt Preston Tucker ervan een stijlvollere auto te ontwikkelen. Hij krijgt te maken met allerlei obstakels, vooral vanuit de auto-industrie.

  Nieuwe series op Netflix

  • Ad Vitam

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   Een agent en een getroebleerde jonge vrouw doen onderzoek naar een bizarre reeks zelfmoorden in een toekomst waar mensen met behulp van technologie eeuwig kunnen leven.

  • Er was eens... het leven

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   Riemen vast voor een avontuur langs het hele menselijk lichaam in deze animatieserie die laat zien hoe onder meer cellen, het hart en de hersenen werken.

  • Hache

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   Terwijl Helena de liefde en het vertrouwen wint van de leider van een heroïnekartel in het Barcelona van de jaren 60, leert ze ook hoe ze in de bende hogerop kan komen.

  • Hallo Ninja

   Sinds 10 juli nieuwe afleveringen

   Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja's en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.

  • Luis Miguel - La serie

   Sinds 29 oktober nieuwe afleveringen

   Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

  • Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   Na een ramp op Mars komt een groep jonge beveiligingsagenten in opstand tegen de volwassenen die hen hebben verraden en tegen het repressieve bestuur van de aarde.

  • Nowhere Man

   Sinds 31 oktober nieuwe afleveringen

   Een Chinees bendelid raakt verwikkeld in twee misdadige plannen die tien jaar na elkaar plaatsvinden. Hij moet uit de gevangenis ontsnappen om een geliefde te redden.

  • Queer Eye: We're in Japan!

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   De Fab Five gaan naar Tokio om plezier te brengen, de cultuur beter te leren kennen en vier Japanse mannen en vrouwen het vertrouwen te geven om zichzelf te zijn.

  • Shine On with Reese

   Sinds 28 oktober nieuwe afleveringen

   In deze openhartige talkshow gaat actrice en producente Reese Witherspoon bij baanbrekende vrouwen op bezoek om met hen te praten over hun inspirerende leven.

  • Victorious

   Sinds 30 oktober nieuwe afleveringen

   Als beginnend zangeres Tori Vega wordt toegelaten op Hollywood Arts High, heeft ze moeite om zich een plek te verwerven tussen de getalenteerde en excentrieke tieners.

  • Wir Sind Die Welle

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   Een mysterieuze klasgenoot leidt vier idealistische tieners in een opstand tegen het toenemende nationalisme, maar hun beweging neemt een donkere wending.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Atypical

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

  • Flavorful Origins

   Sinds 30 oktober nieuwe afleveringen

   Maak een heerlijke reis door China's culinaire tradities en beleef de verhalen achter de mensen die deze gerechten maken en koesteren.

  • KENGAN ASHURA

   Sinds 31 oktober nieuwe afleveringen

   Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiator-gevechten. Geld is niet meer belangrijk. Hij wil alleen nog winnen.

  • Line of Duty

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   DS Steve Arnott is overgeplaatst naar een anti-corruptie-eenheid nadat hij weigerde betrokken te raken in een doofpotaffaire inzake een accidentele schietpartij.

  • Midnight Diner: Tokyo Stories

   Sinds 31 oktober nieuwe afleveringen

   De vaste gasten van een alledaags Japans restaurant krijgen een sterke band door samen te genieten van het eten.

  • Pose

   Sinds 30 oktober nieuwe afleveringen

   In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.