Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 43)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de Hellboy film kijken.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en deze week is onder andere Daybreak nieuw. Natuurlijk kun je ook verder met series als The Good Place, Riverdale, The Flash, Arrow en nog veel meer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Dancing with the Birds

   Sinds 23 oktober op Netflix

   Paradijsvogels zetten hun beste pootje voor om een partner te strikken, van uitgebreide verenchoreografieën tot perfect gebekte hofmakerij.

  • Dolemite Is My Name

   Sinds 25 oktober op Netflix

   Worstelend comedian Rudy Ray Moore oogst in het LA van de jaren 70 veel succes met zijn ordinaire alter ego Dolemite. Dan riskeert hij alles om zijn act te verfilmen.

  • It Takes a Lunatic

   Sinds 25 oktober op Netflix

   Het buitengewone leven van de geliefde acteerleraar en theaterproducent Wynn Handman wordt in beeld gebracht in dit portret van een provocatieve, vernieuwende kunstenaar.

  • Jenny Slate: Stage Fright

   Sinds 23 oktober op Netflix

   Deze eerste stand-upspecial van Jenny Slate is een mix van podiumfragmenten, grappige verhalen over volwassenheid, en gesprekken met familie in haar ouderlijk huis.

  • My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan

   Sinds 25 oktober op Netflix

   Shah Rukh Khan, de 'Koning van Bollywood', praat met Dave over zijn carrière, zijn familie en zijn miljarden fans tijdens ontmoetingen in Mumbai en New York.

  • Rattlesnake

   Sinds 25 oktober op Netflix

   Als een geheimzinnige vrouw haar dochter redt van een dodelijke slangenbeet, moet een moeder voor zonsondergang een onbekende vermoorden om haar schuld terug te betalen.

  • Wolkenbruchs wunderliche Reise in die Arme einer Schickse

   Sinds 25 oktober op Netflix

   Motti staat onder druk om met een orthodox-joodse vrouw te trouwen, maar dan wordt hij verliefd op zijn klasgenote Laura, die zijn moeder nooit zal goedkeuren.

  Nieuwe films op Netflix

  • Berlin, I Love You

   Sinds 22 oktober op Netflix

   Deze Cities of Love-serie is een tiendelige reeks over bevrijdende liefde, pijnlijk verlies en alledaagse romances in de Grijze Stad.

  • Den of Thieves

   Sinds 22 oktober op Netflix

   Een bekwame bende bankovervallers beraamt een overval op de Federale Bank in L.A., die ondoordringbaar zou zijn, en moet het opnemen tegen een eliteteam van agenten.

  • Eighth Grade

   Sinds 21 oktober op Netflix

   Ondanks haar sociale isolement en angst voor de middelbare school moet een verlegen scholiere optimistisch haar laatste schoolweek in de middenbouw zien door te komen.

  • Geheim agent Marnie

   Sinds 25 oktober op Netflix

   De verwende huiskat Marnie belandt in een avontuur als ze een mysterie wil oplossen met de hulp van enkele nieuwe vrienden.

  • Hellboy

   Sinds 24 oktober op Netflix

   Een half-demonische, paranormale onderzoeker vraagt ​​zich af waarom hij mensen verdedigt. Een in stukken gehakte tovenares herrijst om een ​​wrede profetie te vervullen.

  • Little Singham: Kaal Ki Tabaahi

   Sinds 19 oktober op Netflix

   Kaal is terug, groter en slechter dan ooit! Kan Little Singham in de strijd van zijn leven de plannen van de demon om dood en verderf te zaaien, tegenhouden?

  • The Warriors Gate

   Sinds 20 oktober op Netflix

   Een fanatieke gamer komt op magische wijze terecht in het oude China, waar hij een krijger moet worden om de prinses te redden van een wrede krijgsheer.

  Nieuwe series op Netflix

  • Breakfast, Lunch & Dinner

   Sinds 23 oktober nieuwe afleveringen

   Chef-kok David Chang is grenzeloos nieuwsgierig naar eten, cultuur en identiteit en gaat op reis met een vrolijk gezelschap van levenslustige beroemdheden.

  • Brigada Costa del Sol

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Vier onverschrokken en impulsieve agenten vormen in de jaren 70 een speciale narcotica-eenheid om de opkomende drugshandel aan de Spaanse Costa del Sol aan te pakken.

  • Daybreak

   Sinds 24 oktober nieuwe afleveringen

   Een nietsnut leidt een mooi leven in het postapocalyptische LA. Hij zoekt de perfecte vriendin, maar moet daarvoor de hersenloze monsters en straatbendes te slim af zijn.

  • Irmandade

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.

  • Monzón

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Deze dramaserie vertelt het verhaal van de Argentijnse bokskampioen Carlos Monzón en het onderzoek naar de dood van zijn vrouw Alicia Muñiz.

  • Nailed It! - Frankrijk

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   In deze vermakelijke bakwedstrijd moeten de slechtste thuisbakkers meesterlijke desserts namaken om 5000 euro te winnen.

  • Nailed It! - Spanje

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Beginnende bakkers proberen in deze wedstrijd niet af te gaan bij het namaken van overheerlijke zoetigheden. Ze strijden om een trofee en een prijs van 5000 euro.

  • Prank Encounters

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Monsterlijke verschrikkingen en hilarische onthullingen in deze candid-camerashow waar echte mensen schitteren in hun eigen horrorfilm.

  • The Lies Within

   Sinds 10 december nieuwe afleveringen

   Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Rhythm + Flow

   Sinds 23 oktober nieuwe afleveringen

   In deze muzikale wedstrijd gaan Tip 'T.I.' Harris, Cardi B en Chance the Rapper de straat op om de volgende rapsuperster te vinden.

  • The Kominsky Method

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.