Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 35)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Falling Inn Love bekijken. Een andere nieuwe film om te kijken is Animales sin collar.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Droppin' Cash: Los Angeles (S02) toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van Chesapeake Shores, Patriot Act with Hasan Minhaj en 13 Reasons Why: Beyond the Reasons aanzetten.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original films

  • Dave Chappelle: Sticks & Stones

   Dave Chappelle: Sticks & Stones

   Toegevoegd op 26 augustus 2019

   Dave Chappelle geeft zijn onverbloemde mening over de wapencultuur, de opiatencrisis en de vele celebrityschandalen in deze rebelse stand-upspecial opgenomen in Atlanta.

   Bekijk op Netflix

  • Falling Inn Love

   Falling Inn Love

   Vandaag toegevoegd

   Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.

   Bekijk op Netflix

  • Kardec

   Kardec

   Vandaag toegevoegd

   In het katholieke Frankrijk van de 19e eeuw richt professor Léon Rivail na een seance het spiritisme op. Daarmee krijgen de autoriteiten hem in het vizier.

   Bekijk op Netflix

  • La Grande Classe

   La Grande Classe

   Vandaag toegevoegd

   Twee beste vrienden willen hun oude vlammen en de pestkoppen van vroeger laten zien hoe succesvol ze nu zijn en maken een wild feest van hun schoolreünie.

   Bekijk op Netflix

  • Travis Scott: Look Mom I Can Fly

   Travis Scott: Look Mom I Can Fly

   Toegevoegd op 28 augustus 2019

   Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe Netflix Original series

  • 13 Geboden

   13 Geboden

   Vandaag toegevoegd

   In België maakt een geharde rechercheur samen met een gebroken topagente jacht op een theatrale moordenaar die zich laat inspireren door de tien geboden.

   Bekijk op Netflix

  • 13 Reasons Why (S03)

   13 Reasons Why (S03)

   Toegevoegd op 26 augustus 2019

   Geheimen, leugens, wraak: iedereen op Liberty High heeft iets te verbergen. En binnenkort komt de waarheid aan het licht.

   Bekijk op Netflix

  • CAROLE & TUESDAY

   CAROLE & TUESDAY

   Vandaag toegevoegd

   Parttimer Carole ontmoet het rijke meisje Tuesday en beiden realiseren zich dat ze de muziekpartner hebben gevonden die ze nodig hadden. Samen redden ze het misschien.

   Bekijk op Netflix

  • Designated Survivor: 60 Days (S01)

   Designated Survivor: 60 Days (S01)

   Gisteren toegevoegd

   Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

   Bekijk op Netflix

  • Million Pound Menu (S02)

   Million Pound Menu (S02)

   Toegevoegd op 27 augustus 2019

   Jonge restauranthouders krijgen de kans om hun eigen pop-uprestaurant te openen en indruk te maken op betalende gasten en een jury van kritische Britse investeerders.

   Bekijk op Netflix

  • Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01)

   Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01)

   Toegevoegd op 24 augustus 2019

   De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.

   Bekijk op Netflix

  • Styling Hollywood

   Styling Hollywood

   Vandaag toegevoegd

   Of het nu gaat om een stijlvolle outfit of een exclusief interieur, partners Jason Bolden en Adair Curtis van JSN Studio bezorgen hun beroemde klanten de chicste looks.

   Bekijk op Netflix

  • The A List

   The A List

   Vandaag toegevoegd

   Een groepje tieners is op vakantiekamp op een afgelegen eiland in deze spannende, bovennatuurlijke thriller vol romantiek, rivaliteit en grote mysteries.

   Bekijk op Netflix

  • The Dark Crystal: Age of Resistance

   The Dark Crystal: Age of Resistance

   Vandaag toegevoegd

   Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.

   Bekijk op Netflix

  • Trolls - Door met de beat! (S07)

   Trolls - Door met de beat! (S07)

   Toegevoegd op 27 augustus 2019

   Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben.

   Bekijk op Netflix

  • Workin' Moms (S03)

   Workin' Moms (S03)

   Gisteren toegevoegd

   Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe films op Netflix

  • Animales sin collar

   Animales sin collar

   Vandaag toegevoegd

   De toegewijde vrouw van een politicus probeert wanhopig het geheim van haar man te bewaren en zo hun veelbelovende nieuwe leventje te redden.

   Bekijk op Netflix

  • Final Score

   Final Score

   Toegevoegd op 24 augustus 2019

   Als terroristen een uitverkocht voetbalstadium gijzelen, maakt een ex-marinier gebruik van zijn speciale training om hen te bestrijden.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe series op Netflix

  Nieuwe afleveringen

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.