Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 28)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Point Blank bekijken. Andere nieuwe films zijn Das System Milch, Blade Runner 2049 en Alles voor elkaar.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original films

  • Aziz Ansari: RIGHT NOW

   Aziz Ansari: RIGHT NOW

   Gisteren toegevoegd

   In deze comedyspecial, geregisseerd door Spike Jonze, deelt Aziz Ansari zijn persoonlijke inzichten en hilarische kijk op 'wokeness', familie en het sociale klimaat.

   Bekijk op Netflix

  • Kidnapping Stella

   Kidnapping Stella

   Vandaag toegevoegd

   Een op straat voor losgeld ontvoerde, vastgebonden vrouw gebruikt haar beperkte krachten om het perfect voorbereide plan van twee gemaskerde ontvoerders te dwarsbomen.

   Bekijk op Netflix

  • Parchís: El documental

   Parchís: El documental

   Gisteren toegevoegd

   De Spaanse jongens- en meidenband Parchís, bedacht door een platenmaatschappij en erg succesvol in de jaren 80 met top 10-nummers en hitfilms, staat in de spotlights.

   Bekijk op Netflix

  • Point Blank

   Point Blank

   Vandaag toegevoegd

   Een verpleegkundige werkt tegen zijn zin samen met een gewonde moordverdachte om zijn zwangere vrouw te redden in een race tegen de klok, criminelen en corrupte agenten.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe Netflix Original series

  • Arthdal Chronicles (S01)

   Arthdal Chronicles (S01)

   Toegevoegd op 9 juli 2019

   In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.

   Bekijk op Netflix

  • Blown Away

   Blown Away

   Vandaag toegevoegd

   Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

   Bekijk op Netflix

  • Chief of Staff (S01)

   Chief of Staff (S01)

   Toegevoegd op 8 juli 2019

   Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

   Bekijk op Netflix

  • Designated Survivor: 60 Days

   Designated Survivor: 60 Days

   Gisteren toegevoegd

   Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

   Bekijk op Netflix

  • Extreme Engagement

   Extreme Engagement

   Vandaag toegevoegd

   Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?

   Bekijk op Netflix

  • Family Reunion

   Family Reunion

   Gisteren toegevoegd

   Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

   Bekijk op Netflix

  • Las crónicas del taco

   Las crónicas del taco

   Vandaag toegevoegd

   Veel van de populairste tacostijlen bestaan al heel lang, maar zijn veelal onbekend. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.

   Bekijk op Netflix

  • One Spring Night (S01)

   One Spring Night (S01)

   Toegevoegd op 6 juli 2019

   Als Lee Jeong-in en Yu Ji-ho elkaar ontmoeten, gebeurt er iets onverwachts. Of hangt de lente in de lucht en is er van alles mogelijk?

   Bekijk op Netflix

  • True Tunes

   True Tunes

   Vandaag toegevoegd

   True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe films op Netflix

  • Alles voor elkaar

   Alles voor elkaar

   Toegevoegd op 7 juli 2019

   Als een van hen 30 wordt, beseffen vier hartsvriendinnen dat ze niet echt aan hun eigen verwachtingen hebben voldaan. Ze besluiten hun tienerdromen alsnog waar te maken.

   Bekijk op Netflix

  • Blade Runner 2049

   Blade Runner 2049

   Toegevoegd op 7 juli 2019

   De inhoud van een verborgen graf trekt de aandacht van een grootindustrieel en stuurt Officer K, een blade runner uit L.A., op een zoektocht naar een vermiste legende.

   Bekijk op Netflix

  • Das System Milch

   Das System Milch

   Vandaag toegevoegd

   Boeren, wetenschappers en industrie-insiders buigen zich over de verborgen kosten en gevolgen van de wereldwijde zuivelproductie en dragen mogelijke oplossingen aan.

   Bekijk op Netflix

  • The Foreigner

   The Foreigner

   Toegevoegd op 6 juli 2019

   Nadat zijn dochter door terroristen is vermoord, zoekt een norse restauranthouder uit wie verantwoordelijk is. Hij vertrekt naar Ierland om wraak te nemen.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe series op Netflix

  Nieuwe afleveringen

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.