Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 19)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je vanaf nu de nieuwe Netflix Original Shéhérazade bekijken. Andere nieuwe films zijn Whitney, Antar: Son of Shadad en Lion's Heart.

  Ben je meer van de series? Dan is er ook genoeg nieuw op Netflix te vinden. De streamingdienst staat natuurlijk bekend om zijn grote aanbod series en afgelopen week is Lucifer (S04) toegevoegd. En dan zijn er nog de nieuwe afleveringen in al bestaande series. Steeds vaker worden de nieuwe afleveringen direct na de uitzending in Amerika ook hier in Nederland toegevoegd. Daardoor kun je nu gelijk de nieuwe episodes van The Flash, Riverdale en DC's Legends of Tomorrow aanzetten.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original films

  • Shéhérazade

   Shéhérazade

   Vandaag toegevoegd

   De 17-jarige Zach komt vrij uit de jeugdgevangenis in Marseille en valt voor een jonge prostituee. Hij komt voor een zwaar dilemma te staan bij zijn werk als pooier.

   Bekijk op Netflix

  • Wine Country

   Wine Country

   Vandaag toegevoegd

   Als een stel vriendinnen dat elkaar al lang kent naar Napa gaat voor een in wijn gedrenkt verjaardagsuitje, valt hun perfect geplande weekend al gauw in duigen.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe Netflix Original series

  • Easy (S03)

   Easy (S03)

   Vandaag toegevoegd

   Deze serie met sterrencast volgt diverse inwoners van Chicago die zich moeizaam een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur.

   Bekijk op Netflix

  • Harvey Girls Forever! (S02)

   Harvey Girls Forever! (S02)

   Vandaag toegevoegd

   Kinderen zijn de baas in Harvey Street, waar drie meisjes tegen onrecht strijden, waar je altijd ijsjes kunt eten en waar elke dag zaterdag lijkt.

   Bekijk op Netflix

  • Jailbirds

   Jailbirds

   Vandaag toegevoegd

   In de gevangenis van Sacramento vechten gedetineerde vrouwen met bewakers en elkaar, terwijl ze ondertussen het beste van hun leven en de liefde maken tussen vier muren.

   Bekijk op Netflix

  • O Mecanismo (S02)

   O Mecanismo (S02)

   Vandaag toegevoegd

   Een onderzoek naar vermeende corruptie bij de Braziliaanse overheid via olie- en bouwbedrijven loopt uit op een schandaal. Vrij gebaseerd op ware gebeurtenissen.

   Bekijk op Netflix

  • Possessed (S01)

   Possessed (S01)

   Toegevoegd op 8 mei 2019

   Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.

   Bekijk op Netflix

  • Shadowhunters: The Mortal Instruments (S04)

   Shadowhunters: The Mortal Instruments (S04)

   Toegevoegd op 7 mei 2019

   Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.

   Bekijk op Netflix

  • The Society

   The Society

   Vandaag toegevoegd

   Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.

   Bekijk op Netflix

  • Tiny House Nation

   Tiny House Nation

   Gisteren toegevoegd

   Presentator John Weisbarth en expert Zack Giffin reizen door de VS en helpen gezinnen zich voor te bereiden op de 'tiny' levensstijl en met het bouwen van hun minihuizen.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe films op Netflix

  • Antar: Son of Shadad

   Antar: Son of Shadad

   Gisteren toegevoegd

   Nadat een jongeman ontdekt dat zijn grootvader een beroemde ridder was, vecht hij op hilarische manier tegen een bende om indruk te maken op de mooiste vrouw van de stam.

   Bekijk op Netflix

  • De emoji film

   De emoji film

   Toegevoegd op 8 mei 2019

   In Textopolis, waar verwacht wordt dat emoji's slechts één emotie laten zien, vormen Gene's vele gezichtsuitdrukkingen een probleem. Zijn oplossing? 'Normaal' worden.

   Bekijk op Netflix

  • Last Breath

   Last Breath

   Toegevoegd op 5 mei 2019

   Een beroepsduiker zit vast op de bodem van de oceaan met beperkte zuurstof en weinig kans op tijdige hulp, dus probeert hij zichzelf te redden.

   Bekijk op Netflix

  • Lion's Heart

   Lion's Heart

   Gisteren toegevoegd

   Een jonge leeuwentemmer werd als kind ontvoerd en groeide op in het circus. Als hij in de onderwereld bij een moordmysterie betrokken raakt, toont hij zijn dappere kant.

   Bekijk op Netflix

  • Regatta

   Regatta

   Gisteren toegevoegd

   In een van de armste wijken van Caïro bestaat een plek waar criminelen de baas zijn over alles en iedereen.

   Bekijk op Netflix

  • Searching

   Searching

   Toegevoegd op 4 mei 2019

   Zijn 16-jarige dochter wordt vermist. Om haar te vinden, volgt David haar laatste digitale stappen met behulp van haar laptop, social media en een detective.

   Bekijk op Netflix

  • Tattah

   Tattah

   Gisteren toegevoegd

   Een pechvogel moet aantonen dat hij toch echt wat in zijn mars heeft als de vrouw waarmee hij uitgaat plotseling wordt ontvoerd.

   Bekijk op Netflix

  • The Bulbul's Nest

   The Bulbul's Nest

   Gisteren toegevoegd

   Een taxichauffeur wil popzanger worden, maar op het pad naar de roem stuit hij op veel competitie en strijd, totdat hij bevriend raakt met een behulpzame buikdanseres.

   Bekijk op Netflix

  • Whitney

   Whitney

   Vandaag toegevoegd

   Openhartige interviews met familieleden en archiefbeelden werpen licht op het leven, het werk en de problemen van artiest en icoon Whitney Houston.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe series op Netflix

  • Lucifer (S04)

   Lucifer (S04)

   Toegevoegd op 8 mei 2019

   De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

   Bekijk op Netflix

  Nieuwe afleveringen

  • Arrow (S07E20)

   Arrow (S07E20)

   Nieuwe aflevering op 5 mei 2019

   De politie zoekt antwoorden en ondervraagt Team Arrow nadat er doden zijn gevallen bij een geheime missie om een terroristische aanslag met biowapens te voorkomen.

   Bekijk op Netflix

  • DC's Legends of Tomorrow (S04E14)

   DC's Legends of Tomorrow (S04E14)

   Nieuwe aflevering op 8 mei 2019

   Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

   Bekijk op Netflix

  • Dynasty (S02E19)

   Dynasty (S02E19)

   Nieuwe aflevering op 4 mei 2019

   De moeder van Liam komt met een schokkende aankondiging. Het gaat bergafwaarts met de gezondheid van Jeff. Cristal en Blake spelen Bonnie en Clyde.

   Bekijk op Netflix

  • Riverdale (S03E21)

   Riverdale (S03E21)

   Gisteren een nieuwe aflevering toegevoegd

   Vlak na het rampzalige masqueradebal zoekt Jughead naar antwoorden. Veronica bedenkt een uitvoerig plan en Betty doet een vreselijke ontdekking.

   Bekijk op Netflix

  • Supergirl (S04E20)

   Supergirl (S04E20)

   Nieuwe aflevering op 7 mei 2019

   Om een ramp af te wenden, onthult Kara Danvers haar krachten en ware identiteit: ze is Supergirl, de nicht van Superman en beschermster van National City.

   Bekijk op Netflix

  • The 100 (S06E01)

   The 100 (S06E01)

   Nieuwe aflevering op 6 mei 2019

   Na een cryo-slaap van een eeuw beginnen de overlevenden de wonderen en de raadselachtige gevaren van hun mysterieuze nieuwe thuis te verkennen: de planeet Alpha.

   Bekijk op Netflix

  • The Flash (S05E21)

   The Flash (S05E21)

   Gisteren een nieuwe aflevering toegevoegd

   Als Barry en Team Flash horen dat Cicada II dreigt om een rampzalig virus te verspreiden, moeten ze zich voorbereiden op het ergste.

   Bekijk op Netflix

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.