Nieuw nummer van Céline Dion en Deadpool

  Céline Dion en Deadpool hebben samen een videoclip opgenomen. In de clip van het nummer 'Ashes' is te Céline Dion zingend te zien terwijl Deadpool om haar heen danst.

  Céline Dion en Deadpool spelen samen in de videoclip van het nummer 'Ashes', dat onderdeel is van de soundtrack voor Deadpool 2. De twee voeren samen het nummer op in een lege concertzaal, Dion zingt terwijl Deadpool een ballet opvoert. Overigens is het niet Ryan Reynolds die de dans opvoert.

  Ashes van Céline Dion en Deadpool is Dions eerste nummer in twee jaar

  Deze clip is het eerste nummer in twee jaar dat Dion uitbrengt. Haar laatste album, het Franstalige Encore un Soir kwam uit in 2016. De Canadese zangeres zal in de film te horen zijn naast de rapper DMX, alternative rockband The Icarus Line, en I'm All Out of Love van Air Supply.

  In de clip zijn Céline Dion en Deadpool samen te zien op het podium. Dion zingt, terwijl Deadpool (op naaldhakken) een ballet om haar heen danst. Als het nummer afgelopen is vertelt hij de zangeres dat het fantastisch was, maar dat het opnieuw moet; het nummer is té goed voor een film als Deadpool 2. Dion vertelt hem dat hij op kan rotten: zij doet dingen alleen beter, niet slechter.

  De Deadpool films staan bekend om hun ongewone marketing; zo werd er voor Deadpool 2 al een trailer opgenomen waarin Bob Ross nagedaan werd, en werd de eerste film van Deadpool onder meer gepresenteerd als een romantische film om op Valentijnsdag naartoe te gaan.

  Deadpool 2, met Ryan Reynolds in de hoofdrol als de charismatische, verbrande antiheld is vanaf 19 mei te zien in de bioscoop. Behalve Reynolds zullen onder andere Terry Crews, Josh Brolin en Diana Hildebrand in de film te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.