Nieuw kaartplezier met Mass Effect Cards Against Humanity

  Cards Against Humanity wordt uitgebreid. Nu zijn de kaarten ook al tegen al het leven buiten aarde. BioWare komt met Mass Effect Cards Against Humanity kaarten.

  'Ruimte racisme' wordt toegevoegd aan Cards Against Humanity. BioWare gaat samenwerken met de makers van dit kaartspelletje voor een ware Mass Effect Cards Against Humanity.

  Mass Effect Cards Against Humanity

  Het gaat hier om 14 nieuwe kaarten gebaseerd op het IP Mass Effect. Hieronder vallen kaarten als "Space racism" en "Totally fuckable aliens." De kaartenset wordt voor 1 doller verkocht en daar komen nog verzendkosten bovenop als je buiten de Verenigde Staten woont. Volgens de makers is het pack voornamelijk geschikt voor mensen die Mass Effect hebben gespeeld en daardoor de grappen en opmerkingen op de kaartjes zullen begrijpen.

  Het nieuws werd bekend nadat BioWare op haar twitter poste dat niets heilig is:

  Cards Against Humanity

  Cards Against Humanity is een partyspel. Bij het spel heb je allemaal verschillende witte kaarten met rare uitspraken erop. Vervolgens is er ook een stapel met zwarte kaarten waar dan onafgemaakte zinnen opstaan. Elke ronde stelt iemand een vraag van de zwarte kaartjes en anderen moeten deze beantwoorden met de gekke antwoorden op de witte kaartjes.

  Het spel is retail verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om zelf het spel gratis te downloaden. Je kunt het spel dus eerst uitproberen voor je besluit of je de Mass Effect-uitbreiding leuk vindt.

  Mass Effect 3

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.