Nieuw Harry Potter verhaal komt alleen in de theaters

  J.K. Rowling heeft verteld dat er een nieuw Harry Potter verhaal komt en dan wel in de theaters. Het toneelstuk heet Harry Potter and the Cursed Child.

  J.K. Rowling laat op Twitter weten dat er een nieuw Harry Potter verhaal is en dat niet in een boekenvorm wordt uitgebracht. Waarom dit niet gebeurt, vermeldt ze niet. Wel laat ze weten dat het publiek van het toneelspel snel door zal hebben waarom dit niet is gedaan. Harry Potter and the Cursed Child is specifiek geschreven voor het theater.


  Nieuw Harry Potter verhaal in het theater

  Het nieuwe Harry Potter verhaal gaat in op de gebeurtenissen voordat de ouders van Harry gedood werden door Voldemort. Hoe Harry Potter bij zijn oom en tante terrecht komt en hier wordt opgevoed samen met zijn verwende neefje Dudley. Toch zal het geen presequel zijn van de Harry Potter boeken en films.

  De Harry Potter voorstelling draait alleen in het Londense theater. De show zal vanaf het einde van de zomer van 2016 te zien zijn.

  Wil jij de avonturen van Harry Potter opnieuw beleven, dan kan dat met LEGO Harry Potter. Lees hier de review van jaren 1-4 en van jaren 5-7.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.