Nieuw Far Cry 5 event, Arcade Dawn, start vandaag

  Vanaf vandaag kunnen spelers aan de slag met een nieuw Far Cry 5 event. Veel details over dit event zijn nog niet bekend, maar de titel is wel al vrijgegeven. Het event zal Arcade Dawn heten. Waarschijnlijk heeft het event dan ook betrekking op de Arcade modus.

  Sinds de lancering van Far Cry 5 is de game enorm in de smaak gevallen. Zo is recent bekendgemaakt dat Far Cry 5 binnen twee weken al de best verkochte game van 2018 tot nu toe is geworden. Ook als het gaat om content staat Far Cry 5 niet stil. Zo zijn de details uit de Season Pass al bekendgemaakt.

  Nu heeft Ubisoft aangekondigd dat vanaf vandaag een nieuw Far Cry 5 event van start zal gaan. Van 10 tot 17 april is het mogelijk om deel te nemen aan dit event, genaamd Arcade Dawn.

  Far Cry 5 event met nieuwe beloningen

  Er is nog niet veel over het nieuwe event bekend, maar het is de bedoeling dat er meer evenementen naar de game worden gebracht in de toekomst. Elk event bestaat uit een bepaalde missie en eisen die je moet voldoen om deze te halen. Uiteraard is het mogelijk om hierdoor nieuwe content vrij te spelen.

  Het Arcade Dawn event is beschikbaar van 10 tot 17 april. Far Cry 5 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.