Nieuw Assassin's Creed personage onthuld - vervanger van Desmond?

  Op Comic Con is vandaag een nieuw Assassin's Creed personage onthuld op de cover art voor een nieuwe comic binnen de franchise. De voorkant vertoont mogelijk een nieuw vrouwelijk personage uit onze huidige tijd. Is dit mogelijk de vervanger van Desmond Miles?

  Het is al even stil geweest in de Assassin's Creed reeks, en we hebben geen grote rollen meer gezien voor personages uit onze tijd sinds Desmond uit Assassin's Creed 3.

  Hoewel er nog niks zeker is over een nieuw hedendaags personage in Assassin's Creed Syndicate, heeft Ubisoft wel eerder aangegeven om het Assassin's Creed universum zo consistent mogelijk te willen houden.

  Gezien de kritiek die Ubisoft kreeg over de afwezigheid van vrouwelijke bespeelbare personages in de eerdere Assassin's Creed games, is het misschien wel een logische zet om nu een vrouw te hebben als Desmonds 'opvolger'.

  Nieuw Assassin's Creed personage - mogelijk alleen voor de comics

  Voorlopig weten we alleen dat het gaat om de cover art van de nieuwe comic Assassin's Creed #1, en is het mogelijk geen nieuw Assassin's Creed personage voor Syndicate.

  nieuw Assassin's Creed personage

  Assassin's Creed Chronicles: Russia

  Verkijgbaar vanaf 9 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.