Nieuw Apex Legends karakter onthuld op GameStop conferentie

  Op een GameStop conferentie in Nashville, Tennessee hebben spelers mogelijk al wat content te zien gekregen die in de toekomst in Apex legends komt. Er was een nieuw Apex Legends karakter te zien genaamd Crypto. Ook was er een nieuw wapen te zien en een Halloween skin voor Gibraltar.

  De afbeeldingen, die op Reddit zijn gepost, tonen een presentatie van komende releases voor Apex Legends. Hieronder zien we Crypto het mogelijke nieuwe karakter. Komt hij je bekend voor? Dat kan heel goed want als je goed kijkt heb je hem al een keer gezien in de seizoen 2 trailer van Apex Legends. Ook zien je hem (in een andere vorm) in de eerste afbeelding op de achtergrond in de concept art van Pathfinder.

  Crypto

  Wat doet het nieuwe Apex Legends karakter?

  Data miners hebben ook al informatie gevonden over Crypto. That1MiningGuy heeft een video gepost over wat hij heeft gevonden. De kit van Crypto zou bestaan uit:

  Tactisch: Aerial Drone - Een beveiligingsdrone, duurt 40 seconden, bereik van 200 meter. Kan worden vernietigd. Kan deuren hacken, kisten looten en banners van team mates oppakken.

  Passive: Neuro Link - Crypto en teamgenoten zien wat de surveillance drone tot 30 meter afstand detecteert.

  Ultimate: Weapon Drone EMP - Laad een EMP-explosie op met je drone. Brengt schildschade aan, vertraagt ââvijanden en schakelt alle traps uit.

  Charge rifle

  Het wapen is de Charge rifle. Anders dan de naam weten we niet veel want we hebben alleen een foto te zien gekregen. Ook kregen we de Halloween skin van Gibraltar te zien hierin is hij een Frankenstein-achtige verschijning.

  Gibraltar Halloween

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.