NieR originele versie opnieuw uitgegeven

  De NieR originele versie is opnieuw uitgegeven. Het betreft de PlayStation 3 versie.

  De NieR orginele versie wordt opnieuw uitgegeven in Europa. Dit komt door het succes van NieR Automata, dat eerder dit jaar uitkwam.

  NieR originele versie opnieuw uitgegeven

  Geïnteresseerden voor NieR kunnen zich op de site van Square Enix opgeven voor een wachtlijst. De PlayStation 3 game kost 30 euro. Een releasedatum is nog niet bekend. De Xbox 360 versie wordt niet opnieuw uitgebracht.

  NieR kwam in 2010 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De game werd met gemixte cijfers ontvangen. In onze review gaven wij de game een onvoldoende. De game was geen groot commercieel succes in Europa.

  Daar kwam verandering in met de release van NieR Automata. Het vervolg op de orginele NieR werd goed ontvangen en kreeg in onze review zelfs een 9.5 mee. Binnen enkele maanden waren al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

  NieR speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin hoofdpersoon Nier een medicijn voor zijn zieke dochter probeert te vinden. NieR Automata speelt zich af na de gebeurtenissen in de eerste game en volgt een oorlog tussen de overgebleven mensheid en een buitenaards leger.

  Nier

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2010

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.