Niantic voegt nieuwe legendary in Pokemon GO toe

  Pokémon fans opgelet! Niantic had afgelopen week voor de spelers van Pokémon GO een uitdaging in petto. Als er wereldwijd in een week meer dan drie miljard Pokémon gevangen zouden worden dan zou Farfetch'd voor iedereen te vangen zijn. Maar Niantic komt naast Farfetch'd ook met een legendary in Pokemon Go op de proppen.

  De challenge om drie miljoen Pokémon te vangen werd door de Pokémon Go spelers over de hele wereld gehaald. Farfetch'd werd voor iedereen beschikbaar om te vangen en daar leek het even bij te blijven. Maar niemand minder dan de legendarische Pokémon Ho-Oh is nu ook te vangen voor de virtuele Pokémon trainers.

  Legendary in Pokemon Go aankondiging

  Farfetch'd is nu al niet meer te vangen in het spel, maar deze nieuwe legendary komt ervoor in de plaats. De aankondiging was een simpel tweetje over het verschijnen van Ho-Oh, het leek wel de normaalste zaak van de wereld. Maar dat is het natuurlijk niet, een nieuwe legendary in Pokemon Go is niet niks!

  Ho-Oh is tot 12 december te vangen, jullie moeten dus opschieten want de legendary is niet zomaar te vangen! Je moet deze legendarische Pokémon uit Johto namelijk te pakken zien te krijgen door het spelen van Raid Battles bij Gyms.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.