Niantic past Pokémon GO Raid Bosses aan

  Zonder aankondiging of dergelijke heeft Niantic, ontwikkelaar van Pokémon GO, de Pokémon GO Raid Bosses aangepast. Sinds afgelopen weekend kun je dus nieuwe Pokémon tegenkomen in de gyms.

  Wanneer een Boss Pokémon een gym overneemt, kan je die Pokémon samen met je vrienden uitdagen. Win je, dan krijg je speciale beloningen (eieren, zeldzame items etc.) of heb je zelfs kans om de desbetreffende Pokémon te vangen. De niveau's van de Pokémon zijn onderverdeeld in tiers.

  Voorheen bezat elke tier maandenlang dezelfde Pokémon waar je tegen moest vechten. Dat is afgelopen weekend aangepast, waardoor je nu nieuwe wezen tegen kan komen. Dit zijn ze per tier:

  • Tier 1: Wartortle, Ivysaur, Charmeleon en Metapod
  • Tier 2: Magnetron, Sableye, Tentacruel, Sandslash, Marowak en Cloyster
  • Tier 3: Ninetales, Scyther, Omastar en Porygon
  • Tier 4: Poliwrath, Victreebel, Golem, Nidoking en Nidoqueen

  Oude Pokémon GO Raid Bosses niet allemaal weg

  Alhoewel we dus veel nieuwe Raid Bosses mogen verwelkomen, is het niet zo dat de oude per definitie weg zijn. Zo blijft de vijfde tier, met legendarische Pokémon, intact. We kunnen het dus nog steeds opnemen tegen Raikou. Sterkere Pokémon als Gengar en Machamp blijven ook Raid Bosses.

  Pokémon GO kwam in de zomer van 2016 uit voor Android en iOS. De release van de game zorgde voor een wereldwijde hype, want tientallen miljoenen mensen gingen op pad om in Augmented Reality te jagen op Pokémon. De game beloonden we in onze review, ondanks de bugs en internetproblemen, met een keurige 8.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.