Ni No Kuni 2 release uitgesteld naar 2018

  Akihiro Hino, de regisseur van de game, heeft een video vrijgegeven waarin hij vertelt dat de Ni No Kuni 2 release is uitgesteld naar 19 januari 2018. De video is in het Japans, maar je kunt (Engelse) ondertiteling aanzetten. Bekijk de video bovenaan de pagina.

  In de video die is vrijgegeven spreekt Akihiro Hino, de regisseur van de game & CEO van LEVEL-5 Inc, over de vertraging. Hieronder volgt een statement van Hino:

  ''Wij hebben besloten dat er meer tijd nodig is om de volledige Ni No Kuni II ervaring te geven aan onze fans. Het spijt mij zeer voor de mensen die hebben uitgekeken naar de release in 2017. Wees gerust dat wij nog steeds streven naar een singleplayer ervaring die onze fans hopelijk geweldig vinden.''

  Ni No kuni 2 release nu in 2018

  Eerder werd bekendgemaakt dat Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom op 10 november zou verschijnen. Dit is het vervolg op Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. In onze review voor de eerste Ni No Kuni gaven wij de game een geweldige 9,5. De verwachtingen voor het vervolg liggen daarom enorm hoog.

  In Ni No Kuni 2 stap je in de schoenen van verstoten koning Evan. Met Evan probeer je een koninkrijk op te bouwen. De animatiestijl doet denken aan de Studio Ghibli films. Dit is niet zo gek, aangezien Yoshiyoki Momose, ex-studio Ghibli animator, wederom werkt aan het design van de personages.

  Nu de game is uitgesteld zullen fans wat langer moeten wachten voordat ze met Ni No Kuni 2 aan de slag kunnen gaan.

  Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom verschijnt op 19 januari voor PlayStation 4 en PC.

  Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.