Nexus 6 problemen na Android update 7.1.1

  De Android 7.1.1 Nougat update brengt problemen met zich mee voor de Google Nexus 6. Dat melden gebruikers van de Google Nexus 6. De Nexus 6 problemen ontstaan als je met update 7.1.1 de belfunctie gebruikt.

  De Google Nexus 6 problemen verschijnen bij gebruikers tijdens het bellen met de luidspreker. Als er gebruik wordt gemaakt van de luidsprekerfunctie is er namelijk een duidelijke echo of ruis te horen. Dit belt natuurlijk niet lekker en daarom zijn er meerdere gebruikers die op verschillende fora klagen.

  Het probleem lijkt te zitten in de microfoon van de Google Nexus 6. Tijdens het bellen met de luidspreker lijkt het geluid van de speaker in het microfoon te 'belanden'. Daardoor ontstaat er een echo of is de persoon waarmee je belt lastig te verstaan.

  Er is een tijdelijke oplossing voor de Nexus 6 problemen: je microfoon dempen. Dit is natuurlijk niet handig en daarom hebben sommige gebruikers de Nexus 6 teruggezet naar Android update 7.1. Het probleem lijkt daarmee opgelost. Google is bekend met het probleem en is bezig met een oplossing, maar wanneer deze oplossing komt is niet bekend.

  Nexus 6 problemen verschijnen na update 7.1.1

  Vorige maand konden de gebruikers van Google Nexus apparaten aan de slag met de Android 7.1 update. Eerder deze maand kwam de nieuwe versie, update 7.1.1, naar de Google Nexus 6. Deze update lijkt dus niet helemaal lekker te draaien. De Android 7.1.1 update werd al later voor de Google Nexus 6 uitgebracht doordat er een bug werd geconstateerd.

  Of deze bug te maken heeft met de Nexus 6 problemen is niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.