New Super Mario Bros U Deluxe aangekondigd voor Switch

  Nintendo heeft tijdens haar Nintendo Direct van vannacht New Super Mario Bros U Deluxe aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game bevat daarnaast ook New Super Luigi U. Beide titels komen onder één naam uit op 11 januari voor de Switch.

  Nintendo heeft al meerdere oudere titels van de Wii U naar de Nintendo Switch gebracht en nu komen ook twee Super Mario Bros. titels naar Nintendo's nieuwste paradepaardje. New Super Mario Bros. en New Super Luigi U worden in een nieuw jasje gestopt voor de Switch en kent enkele wijzigingen ten op zichte van diens voorgangers.

  Zo zijn niet alleen Mario, Luigi en Toad speelbare personages in New Super Mario Bros U Deluxe, maar ook Nabbit en Toaddette. Nabbit kan niet geraakt worden door tegenstanders en zodoende snel door het level rennen, terwijl Toadette kan zweven. Als zij het kroontje power-up oppakt, dan verandert ze in Peachette, waarmee ze ook langer kan zweven en een dubbele sprong heeft.

  New Super Mario Bros. U Deluxe komt begin 2019

  New Super Mario Bros. kwam in 2012 uit voor de Wii U en kreeg van ons een mooie 8.0. New Super Luigi U kwam een jaartje later uit en deed het zelf iets beter en kreeg van ons een 8.5.

  New Super Mario Bros. U Deluxe komt op 11 januari uit voor de Nintendo Switch.

  New Super Mario Bros. U Deluxe

  Verkijgbaar vanaf 11 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.