New Nintendo 3DS XL Pikachu Yellow bevestigd voor Amerika

  De meest recente handheld van Nintendo krijgt een versie die de Pokemon fans wel heel blij moet maken. Er komt namelijk een New Nintendo 3DS XL Pikachu Yellow waar Pikachu veelvuldig op te vinden is. Deze zal helaas alleen in de Noord-Amerika uitkomen.

  Ondanks het feit dat Nintendo al gaat stoppen met de Wii U console, zodra de Switch uitkomt, gaat het bedrijf wel nog even door met de 3DS. Er komt namelijk een nieuwe Nintendo 3DS XL uit, een speciale uitvoering in het teken van één van de populairste Pokemon, Pikachu. Deze versie heet de New Nintendo 3DS XL Pikachu Yellow.

  New Nintendo 3DS XL Pikachu Yellow komt nu enkel in de VS

  Helaas zullen Europse fans van de elektriciteit Pokemon die nog geen 3DS in huis hadden wat extra moeite moeten doen, want deze speciale versie komt alleen uit in Noord-Amerika. Deze speciale edite van de Nintendo 3DS XL komt uit op 24 februari en zal een prijs hebben van 199,99 dollar. Over een eventuele Europese release van de console heeft Nintendo geen uitspraken gedaan.

  De New NIntendo 3DS XL Pikachu Yellow zal volledig geel zijn met een schetsachtige afbeelding van Pikachu op de bovenkant van de handheld. Aan de binnenzijde zijn geen afbeeldingen te vinden, maar de A, B, X en Y knoppen zijn wel traditioneel gekleurd, respectievelijk rood, geel, blauw en groen. Helaas behoort importeren van de handheld niet tot de makkelijkste oplossing. De Nintendo 3DS is namelijk niet regiovrij en games die in Europa worden aangeschaft zullen daarom ook niet werken op de New Nintendo 3DS XL Pikachu Yellow.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.