New Nintendo 2DS XL kopen - De goedkoopste pre-orders

  Wil jij een New Nintendo 2DS XL kopen? Dan kun je bij deze winkels alvast een pre-order plaatsen. De nieuwe handheld komt dan op de dag van de release bij jou binnen.

  Nintendo wist iedereen te verrassen door twee weken geleden een nieuwe versie van de 3DS aan te kondigen. De New Nintendo 2DS XL doet alles wat de New 3DS XL ook doet, maar dan zonder de 3D-functie en met een strakker design. In onze hands-on met de nieuwe handheld waren we zeer te spreken over dit nieuwe model en raden dan ook aan om voor deze editie te kiezen mocht je een Nintendo handheld willen kopen.

  Er zullen twee modellen verschijnen van de New Nintendo 2DS XL. Een met de kleuren wit en oranje en een met de kleuren zwart en turquoise. De nieuwe 2DS zal een inklapbaar model hebben en heeft een ingebouwde NFC-scanner waarmee je direct Amiibo poppetjes kunt scannen.

  Je zult je niet vervelen met de New Nintendo 2DS XL. Er komen nog genoeg exclusieve 3DS games aan en natuurlijk kun je ook de honderden games spelen die al uitgekomen zijn. Verlies jezelf bijvoorbeeld in de wereld van Pokemon Sun en Moon of ga op avontuur met Zelda.

  New Nintendo 2DS XL kopen

  De nieuwe handheld is nu alvast te bestellen. Je hebt hem dan op release op 28 juli in huis. De pre-orders zijn hier te vinden:

  Bol - 149 euro

  Wehkamp - 169,99 euro

  Media Markt - 179,99 euro

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.