Verwijderd van Netflix - Deze films en series verdwijnen binnenkort (Week 38)

  Netflix voegt niet alleen nieuwe films en series toe. Soms worden ze ook weer verwijderd van de dienst. Daarom hebben wij het Netflix Verwijderoverzicht zodat je deze films en series nog snel kunt bekijken.

  Elke week worden er films en series nieuw op Netflix toegevoegd. Maar regelmatig verlopen ook de rechten weer, waardoor ze van de streamingdienst verwijderd worden. Ook binnenkort moeten we afscheid nemen van enkele films.

  Niet alleen films, maar ook series worden deze keer weggehaald. Backstage zal verwijderd worden, waardoor deze niet meer te zien zal zijn.

  Bekijk hieronder de volledige lijst met titels die van Netflix verdwijnen. Als je altijd op de hoogte wilt zijn, bezoek dan onze speciale Netflix Verwijderpagina om meteen te zien wanneer iets verdwijnt.

  Films die van Netflix verdwijnen

  Series die van Netflix verdwijnen

  • Backstage

   Backstage

   Wordt verwijderd op 29 september 2019

   Tieners op een eliteschool voor podiumkunsten zingen, dansen en acteren hun weg door voorstellingen. Maar ook naast het podium krijgen ze te maken met uitdagingen.

   Bekijk op Netflix

  • Horror Homes

   Horror Homes

   Wordt verwijderd op 30 september 2019

   Droomhuizen veranderen in nachtmerries als schimmels, maden, natuurrampen en ander ongemak hun intrek nemen.

   Bekijk op Netflix

  • Kitten Rescuers

   Kitten Rescuers

   Wordt verwijderd op 30 september 2019

   Kattengek en gastvrouw Jo Brand gaat met dierenartsen en de dierenbescherming mee tijdens gewaagde acties om katten te redden uit verschillende situaties.

   Bekijk op Netflix

  • License to Drill: Louisiana

   License to Drill: Louisiana

   Wordt verwijderd op 30 september 2019

   De bemanning van een booreiland werkt buiten het seizoen en ruilt de ijzige kou van geboorteland Canada in voor zonnig, zuidelijk comfort in New Orleans.

   Bekijk op Netflix

  • Sammy & Bella's Kitchen Rescue

   Sammy & Bella's Kitchen Rescue

   Wordt verwijderd op 30 september 2019

   Sammy en Bella helpen een gast die een keukeninterventie nodig heeft met geniale hacks, heerlijke recepten en tijdbesparende tips voor een complete culinaire revalidatie.

   Bekijk op Netflix

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.