Verwijderd van Netflix - Deze films en series verdwijnen binnenkort (Week 34)

  Netflix voegt niet alleen nieuwe films en series toe. Soms worden ze ook weer verwijderd van de dienst. Daarom hebben wij het Netflix Verwijderoverzicht zodat je deze films en series nog snel kunt bekijken.

  Elke week worden er films en series nieuw op Netflix toegevoegd. Maar regelmatig verlopen ook de rechten weer, waardoor ze van de streamingdienst verwijderd worden. Ook binnenkort moeten we afscheid nemen van enkele films. Zo zullen Presenting Princess Shaw, Logan Lucky en Grown Ups binnenkort niet meer te zien zijn.

  Niet alleen films, maar ook series worden deze keer weggehaald. Stalkers Who Kill zal verwijderd worden, waardoor deze niet meer te zien zal zijn.

  Bekijk hieronder de volledige lijst met titels die van Netflix verdwijnen. Als je altijd op de hoogte wilt zijn, bezoek dan onze speciale Netflix Verwijderpagina om meteen te zien wanneer iets verdwijnt.

  Films die van Netflix verdwijnen

  • Code Name: Geronimo

   Code Name: Geronimo

   Wordt verwijderd op 29 augustus 2019

   In deze dramatische reproductie zien we hoe het U.S. Navy SEAL Team 6 zich voorbereidt voor een zeer kritieke opdracht: de moeizame nachtelijke raid op de kampong van Osama Bin Laden.

   Bekijk op Netflix

  • Grown Ups

   Grown Ups

   Wordt verwijderd op 27 augustus 2019

   Vijf jeugdvrienden herenigen zich na 30 jaar in een huisje aan een meer om te treuren over het verlies van hun oude basketbalcoach en zich weer als kinderen te gedragen.

   Bekijk op Netflix

  • Hello I Am David!

   Hello I Am David!

   Wordt verwijderd op 29 augustus 2019

   Deze film volgt de bekende pianist David Helfgott op zijn tournee en is een ode aan zijn muziek, spitsvondige persoonlijkheid en relatie met zijn vrouw Gillian.

   Bekijk op Netflix

  • Logan Lucky

   Logan Lucky

   Wordt verwijderd op 25 augustus 2019

   Een oud-steenkoolmijnwerker die veel tegenslag heeft, komt met een plan om miljoenen te stelen tijdens een van de grootste autoraces van het jaar.

   Bekijk op Netflix

  • Presenting Princess Shaw

   Presenting Princess Shaw

   Wordt verwijderd op 24 augustus 2019

   Dit is het unieke verhaal van de samenwerking tussen de onbekende YouTube-zangeres Samantha Montgomery en de bekende Israëlische videoproducer Kutiman, haar geheime fan.

   Bekijk op Netflix

  • Red Dragon

   Red Dragon

   Wordt verwijderd op 27 augustus 2019

   De voormalige FBI-agent Will Graham moet zijn oude vijand, de wrede Hannibal 'The Cannibal' Lecter, inschakelen om een nieuwe seriemoordenaar te vangen.

   Bekijk op Netflix

  Series die van Netflix verdwijnen

  • Modern Family

   Modern Family

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

   Bekijk op Netflix

  • MythBusters

   MythBusters

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   De onverschrokken presentatoren Adam Savage en Jamie Hyneman onderzoeken enkele van de meest algemene opvattingen in de populaire wetenschap en cultuur.

   Bekijk op Netflix

  • Sleepy Hollow

   Sleepy Hollow

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   Deze moderne versie van het klassieke verhaal vindt plaats in het heden en volgt Ichabod Crane op zijn missie om de moorddadige Hoofdloze Ruiter een halt toe te roepen.

   Bekijk op Netflix

  • Stalkers Who Kill

   Stalkers Who Kill

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   Deze misdaadserie toont echte en nagespeelde beelden van waargebeurde moorden die zijn gepleegd door stalkers, zoals ex-geliefden, collega's en zelfs familieleden.

   Bekijk op Netflix

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.