Verwijderd van Netflix - Deze films en series verdwijnen binnenkort (Week 33)

  Netflix voegt niet alleen nieuwe films en series toe. Soms worden ze ook weer verwijderd van de dienst. Daarom hebben wij het Netflix Verwijderoverzicht zodat je deze films en series nog snel kunt bekijken.

  Elke week worden er films en series nieuw op Netflix toegevoegd. Maar regelmatig verlopen ook de rechten weer, waardoor ze van de streamingdienst verwijderd worden. Ook binnenkort moeten we afscheid nemen van enkele films. Zo zullen Catch Me If You Can, Forrest Gump en Bleed for This binnenkort niet meer te zien zijn.

  Niet alleen films, maar ook series worden deze keer weggehaald. Code Geass: Lelouch of the Rebellion zal verwijderd worden, waardoor deze niet meer te zien zal zijn.

  Bekijk hieronder de volledige lijst met titels die van Netflix verdwijnen. Als je altijd op de hoogte wilt zijn, bezoek dan onze speciale Netflix Verwijderpagina om meteen te zien wanneer iets verdwijnt.

  Films die van Netflix verdwijnen

  • Bleed for This

   Bleed for This

   Wordt verwijderd op 19 augustus 2019

   Nadat een vreselijke blessure zijn carrière om zeep heeft geholpen, besluit wereldkampioen boksen Vinny Pazienza tegen alle verwachtingen in een comeback te maken.

   Bekijk op Netflix

  • CHIPS

   CHIPS

   Wordt verwijderd op 22 augustus 2019

   Een undercoveragent van de FBI werkt samen met een voormalige motorcrosskampioen om een corrupte groep motoragenten van de Californië Highway Patrol aan te pakken.

   Bekijk op Netflix

  • Catch Me If You Can

   Catch Me If You Can

   Wordt verwijderd op 18 augustus 2019

   Frank W. Abagnale Jr. doet zich met succes voor als piloot, advocaat en arts – en dat alles voor zijn 21ste verjaardag!

   Bekijk op Netflix

  • Event Horizon

   Event Horizon

   Wordt verwijderd op 21 augustus 2019

   Na een signaal van een lang vermist ruimteschip gaat een reddingsschip op onderzoek uit. De bemanning beseft echter al snel dat er iets onvoorstelbaars is gebeurd.

   Bekijk op Netflix

  • Forrest Gump

   Forrest Gump

   Wordt verwijderd op 18 augustus 2019

   Hij is supervriendelijk maar simpel en toch weet hij het middelpunt te zijn van alle belangrijke gebeurtenissen in de jaren 60 en 70.

   Bekijk op Netflix

  • The Hitmanâs Bodyguard

   The Hitman’s Bodyguard

   Wordt verwijderd op 20 augustus 2019

   Een onopvallende bodyguard moet ervoor zorgen dat een kroongetuige, die ook nog een wispelturige moordenaar is, in leven blijft om tegen een wrede dictator te getuigen.

   Bekijk op Netflix

  Series die van Netflix verdwijnen

  • Bleach

   Bleach

   Wordt verwijderd op 23 augustus 2019

   Tiener Ichigo Kurosaki krijgt superkrachten van de gewonde Rukia Kuchiki waarna de twee ervandoor gaan om verloren zielen te verzamelen.

   Bekijk op Netflix

  • Code Geass: Lelouch of the Rebellion

   Code Geass: Lelouch of the Rebellion

   Wordt verwijderd op 23 augustus 2019

   Een middelbare scholier kan gehoorzaamheid afdwingen en gebruikt die kracht om een Japanse opstand tegen Britannia te leiden.

   Bekijk op Netflix

  • Modern Family

   Modern Family

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

   Bekijk op Netflix

  • MythBusters

   MythBusters

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   De onverschrokken presentatoren Adam Savage en Jamie Hyneman onderzoeken enkele van de meest algemene opvattingen in de populaire wetenschap en cultuur.

   Bekijk op Netflix

  • Sleepy Hollow

   Sleepy Hollow

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   Deze moderne versie van het klassieke verhaal vindt plaats in het heden en volgt Ichabod Crane op zijn missie om de moorddadige Hoofdloze Ruiter een halt toe te roepen.

   Bekijk op Netflix

  • Stalkers Who Kill

   Stalkers Who Kill

   Wordt verwijderd op 31 augustus 2019

   Deze misdaadserie toont echte en nagespeelde beelden van waargebeurde moorden die zijn gepleegd door stalkers, zoals ex-geliefden, collega's en zelfs familieleden.

   Bekijk op Netflix

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.