Netflix Ultra HD abonnementen verhoogd in prijs

  Netflix heeft de prijs voor het ultra HD-abonnement verhoogd. De hoge films en series in 4K resolutie is nu niet meer inbegrepen in het standaard abonnement.

  Gebruikers moeten nu 11,99 euro per maand betalen om gebruik te kunnen maken van het ultra HD-abonnement. Voorheen waren deze hoge resolutie-films gewoon in het standaard abonnement van 8,99 euro per maand te vinden. Nu is krijgt deze categorie zijn eigen abonnement, waardoor het totaal aantal op drie staat; naast deze twee is er namelijk ook nog een sd-abonnement voor 7,99 euro per maand en biedt films aan met een lagere kwaliteit.

  Prijsverhoging Netflix voor nieuwe abonnees

  De nieuwe prijs van 11,99 euro is alleen voor nieuwe abonnees; mensen die al een dergelijk abonnement hebben, betalen tot 12 augustus 2016 de oude prijs. Dit gebeurde in mei ook al, toen het normale abonnement met één euro per maand verhoogd werd.

  Netflix biedt een grote bibliotheek met films en series aan waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Je streamt deze content via internet naar je tv, computer, tablet, telefoon of console. Netflix biedt soms films en series exclusief op het platform aan; zo komen er vier nieuwe films met Adam Sandler die alleen via Netflix te bekijken zullen zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.