Netflix trekt stekker uit The OA seizoen 3

  Netflix heeft besloten om de Netflix Originals serie The OA niet te verlengen. De serie zal dus niet verrijkt worden met een derde seizoen en blijft steken op 16 afleveringen. Waarom Netflix de stekker uit de serie getrokken heeft is onduidelijk.

  Netflix

  Eerder dit jaar kreeg The OA nog een tweede seizoen dat net als het eerste acht afleveringen kent. De mysterie thriller gaat dus definitief stoppen na dit tweede seizoen. Dit, terwijl The OA een behoorlijk goed bekeken serie is. Netflix bedankt de makers van de serie voor de visie en het talent dat ze met Netflix gedeeld hebben.

  Wat is The OA?

  The OA is een serie die in 2016 ineens opdook en draait om een jonge vrouw, Prairie Johnson, die zeven jaar na haar vermissing ineens weer opduikt. Opmerkelijk is dat ze blind was toen ze verdween, maar nu ineens alles weer kristalhelder kan zien. Haar adoptie-ouders merken daarbij dat er veel meer veranderd is in de jonge vrouw. Al snel verandert het mysterieuze verhaal in een waar sciencefiction-avontuur, waarin andere dimensies een grote rol spelen.

  Maker The OA seizoen 3 teleurgesteld

  Brit Marling, die Prairie Johnson speelt in de serie, is teleurgesteld over de annulering vanuit Netflix. De teleurstelling komt voornamelijk uit het feit dat nu het verhaal van Prairie niet afgerond kan worden en dat kijkers niet weten hoe het afloopt met de vrouw. De actrice geeft aan dat zij en anderen het maken van de serie als een intensieve reis ervaren hebben die nu ineens eindigt.

  Fans van de serie hebben inmiddels een hashtag geopend, #savetheOA, waarmee ze de serie op een of andere manier proberen te redden.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.