Netflix streaming in vliegtuigen binnenkort beter

  Vanaf 2018 zal Netflix streaming in het vliegtuig makkelijker worden. Netflix is dit van plan door samen te werken met vliegtuigmaatschappijen.

  Naast de kwaliteit van het streamen wil Netflix het streaming aanbod in meerdere landen aanbieden. Eerder werkte Netflix al samen met maatschappijen als Virgin Australia, Aeromexico en Qantas.

  Momenteel is het al mogelijk om series te downloaden op je telefoon, en deze offline te bekijken in het vliegtuig. Denk hierbij aan series als Orange is the New Black, Orphan Black en Stranger Things.

  Gratis Netflix streaming in vliegtuig

  De samenwerking houdt in dat er voor Netflixgebruikers gratis wifi beschikbaar is in het vliegtuig. Hierdoor kunnen gebruikers zonder extra kosten Netflix kijken. Iedereen die aan boord is en niet lid is van de streamingdienst, kan een gratis proefabonnement nemen. Zo wil Netflix nieuwe gebruikers aantrekken.

  Netflix maakt vooruitgang op het gebied van streaming. Sinds kort is het mogelijk voor Samsung Galaxy Note 8 gebruikers om series in HDR te streamen. Dit zal het eerste Samsung toestel worden dat de functie ondersteunt.

  Er worden binnenkort een hoop series van Netflix afgehaald, maar er komen ook steeds meer nieuwe series en films bij. Dit zijn onder andere nieuwe Netflix Originals en nieuwe seizoenen voor series die al op de streamingdienst staan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.