Netflix storing verstoort het kijkplezier in Nederland

  Er is op het moment een Netflix storing gaande in Nederland. Volgens allestoringen.nl is de storing al een tijdje bezig, want de storing begon vanochtend tussen 9 en 10. De oorzaak van de storing is nog onbekend, maar is op creatieve wijze wel te vermijden..

  Momenteel is er een Netflix storing die je belemmert van het kijken van je favoriete series. De storing begon vanochtend om 09.29 uur en lijkt niet door een specifieke provider veroorzaakt te worden. Zowel bij Ziggo als KPN zijn er problemen met de welbekende streamingservice.

  Sinds de storing van half tien vanochtend is deze alleen maar erger geworden, zoals te zien is in het aantal gebruikers dat storingen meldt bij allestoringen.nl. Het hoogtepunt van de storing was rond 13.00 vanmiddag. Inmiddels lijkt de storing langzamerhand af te nemen, maar het probleem is nog niet voorbij.

  De storing uit zich voornamelijk door video's die blijven hangen. Wanneer ze ingeladen worden, blijft de teller steken op 25 procent waarna er vervolgens niets meer gebeurd. Het is een probleem dat overigens niet alleen bij afleveringen van series gevonden is, want zelfs trailers die je via Netflix kunt bekijken willen niet laden.

  Netflix storing niet op smartphones

  Netflix-gebruikers laten wel weten dat de storing te omzeilen is als je via een smartphone aan het kijken is. Op die manier zou je door middel van een Google Chromecast ook nog de series door kunnen schakelen naar je televisie. Wanneer de storing opgelost wordt, is op het moment nog niet bekend. We updaten dit bericht wanneer er meer informatie bekend is.

  De storing volgt een paar dagen nadat het nieuwe en tevens laatste seizoen van House of Cards op Netflix is uitgebracht. Het seizoen werd maanden geleden uitgesteld nadat Kevin Spacey werd ontslagen nadat hij beschuldigd werd van seksuele aanranding. De serie kwam hierdoor ook onder vuur te liggen en nu sluit Robin Wright, de actrice die Claire Underwood speelt de serie af.

  Netflix is niet het enige bedrijf dat vandaag last heeft van storingen. Het chat-programma Slack ondervindt ook al de hele dag problemen en bij Ziggo lijkt er dus ook wat aan de hand te zijn. Om storingen te voorkomen die gerelateerd zijn aan Ziggo, kun je lezen over onze Ziggo storing tips.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.