Netflix serie over Pablo Escobar aangeklaagd

  De Netflix serie Pablo Escobar:El Patrón del Mal wordt aangeklaagd door een ex-geliefde van de echte Pablo Escobar. Virginia Vallejo, de vrouw in kwestie, claimt dat de serie is gebaseerd op haar boek, zonder dat ze daar toestemming voor heeft gegeven. Dat meldt TMZ.

  Vallejo klaagt Caracol American Productions aan omdat zij volgens haar meerdere delen uit haar boek zouden hebben gestolen en gebruikt in hun serie over Pablo Escobar. In haar boek, vrij vertaald "Ik hield van Pablo en haatte Escobar" vertelt de nu 68-jarige Virginia over haar liefdesleven met de beruchte Colombiaanse drugsbaron. Het boek vertelt in detail over haar ervaring met de 'echte' Pablo.

  Netflix serie heeft verhaal gestolen

  Het productiebedrijf achter Pablo Escobar: El Patrón de Mal, Caracol American Productions, was volgens Vallejo met haar in gesprek over een potentiële serie, maar tot een deal kwam het niet. De voormalig journaliste meent dat er na de stukgelopen deal rechtstreeks stukken uit haar boek zijn overgenomen en gebruikt in de serie. De naam van het personage dat haar representeert lijkt ook verdacht veel op die van haar: Regina Parejo

  El Patrón de Mal is een Spaanse serie over het leven van de beruchte Pablo Escobar. De serie wordt in vergelijking met de andere Netflix serie over Escobar, Narcos, veel geprezen om de details die het in het verhaal stopt. El Patrón de Mal is met maar liefst 119 afleveringen dan ook een stuk uitgebreider dan Narcos.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.