Netflix Polar trailer met acteur Mads Mikkelsen vrijgegeven

  Netflix heeft de eerste officiële trailer van haar aankomende film Polar vrijgegeven. In de nieuwe film zal Mads Mikkelsen de hoofdrol spelen. Hij is te zien als een huurmoordenaar die eigenlijk met pensioen wil gaan. Helaas loopt dit anders af waardoor de mensen om hem heen in gevaar zijn.

  Na To All The Boys I've Loved Before, BirdBox en ROMA (die tijdens de Golden Globes Best Director - Motion Picture heeft gewonnen) zal Netflix de smaak te pakken hebben. Polar is namelijk één van de aankomende Netflix films. De film is gebaseerd op een gelijknamig webcomic van Victor Santos, Polar: Came From the Cold.

  De trailer laat zien dat de film zal lijken op de webcomic. Zo komen er genoeg wapens in voor en mist zelfs de trailer geen seconden actie. Als je kijkt naar de trailer lijkt het erop dat het geen film zal worden waarbij overleving belangrijk is, maar juist een actiethriller.

  Netflix Polar trailer met acteur Mads Mikkelsen

  Het is met deze trailer wel duidelijk dat Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Hannibal) een grote rol heeft. Zijn toevoeging aan de cast werd bekendgemaakt in oktober 2017. Mads Mikkelsen neemt rol van Duncan Vizla, aka The Black Kaiser, op zich. Duncan Vizla probeert een normaal leven te leiden. Dit gaat alleen niet volgens plan, want een stel nieuwe huurmoordenaars krijgen de opdracht om hem op te sporen. Zijn buurvrouw, gespeeld door Vanessa Hedgens (High School Musical, The Princess Switch), is helaas ook slachtoffer van de huurmoordenaars, waardoor Duncan nog meer redenen krijgt om opnieuw in actie te komen.

  Als je de trailer hebt gezien en nu ontzettend nieuwsgierig ben, hoef je niet lang te wachten. Polar zal vanaf eind januari te zien zijn op Netflix. Kun je toch niet wachten? Je kunt één van deze beste Netflix films van 2018 dan bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.