Netflix Original serie Into the Night is eerste Netflix Belgische serie

  Netflix brengt de release van een nieuwe Netflix Original serie Into The Night. Het gaat hier om een Belgische serie. Dit past perfect binnen Netflix haar nieuwe strategie om meer Europese content naar het platform te halen. Op die manier gaat het bedrijf de concurrentie aan met onder andere Disney Plus.

  Netflix brengt met Into The Night haar eerste Belgische Netflix Original-serie uit. In de serie merken we dat biologisch leven niet langer mogelijk is, wat problemen oplevert voor ons eigen voortbestaan.

  Netflix Original serie Into The Night

  In Into The Night volgen we het verhaal van de mens. Er heeft een kosmische ramp plaatsgevonden en de gevolgen merken we tijdens een vlucht vanuit Brussel. In de film komt een internationale cast aan bod uit onder andere België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. De passagiers moeten ontsnappen aan de dodelijke zon, die op onverklaarbare wijze alles dood wat om haar heen draait. De passagiers hebben allemaal de drang om het te overleven.

  Het verhaal is gebaseerd op een boek van schrijver Jacek Dukaj. Het boek heet The Old Axoloti en gaat over de apocalyps en het idee hoe de mens zich dan nog staande kan houden. De serie is geregisseerd door het Belgische regisseursduo Inti Calfat en Dirk verheye en bestaat uit een zesdelige reeks die is geschreven door Jason George (The Protector, Narcos). Hij neemt ook de rol van showrunner en executive producer op zich. Andere executive producers zijn Tomek BagiÅski (The Witcher, The Cathedral) en Jacek Dukaj, auteur van de succesvolle roman ‘The Old Axolotl’ waarop de serie is gebaseerd.

  Into The Night zal vanaf 2020 wereldwijd op Netflix te zien zijn. Vind jij dat dit nog te ver weg is? Maandelijks publiceren wij een overzicht met films en series die deze maand al op Netflix uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.