Netflix Original Game laat je spelen als je favoriete personages

  De populaire streamingdienst Netflix heeft een game uitgebracht. In de game die simpelweg: A Netflix Original Game heet, zul je spelen als een van de personages uit bekende Netflix series.

  Netflix heeft een browser game uitgebracht die in het teken staat van populaire Netflix series. De A Netflix Original Game is een Endless-Runner met een pixelart style. In de game kun je spelen als: Pablo Escobar, Marco Polo, Piper Chapman en Mike Wheeler.

  Elk karakter heeft zal spelen in zijn eigen wereld. Zo rent Pablo Escobar door de jungle van Colombia en is Piper Chapman te vinden in, je raad het al, de gevangenis. Elke personage verzameld zijn eigen producten en probeert andere dingen te ontwijken.

  Eerst werd er gedacht dat de game door een derde partij werd vrijgegeven. Netflix heeft aangegeven dat zij daadwerkelijk de games hebben uitgegeven, alleen maakt Netflix nog niet veel reclame voor de game. Alleen het Spaanse en Indische Twitteraccount hebben op dit moment A Netflix Original Game aangeprijsd.

  Netflix Original Game geeft mogelijkheden voor meer series

  Op dit moment zijn er maar 4 verschillende series beschikbaar: Narcos, Marco Polo, Orange is The New Black en Stranger Things. Dit zijn uiteraard niet de enige Netflix Original series die Netflix te bieden heeft en dit geeft de mogelijkheid voor meer. Er zou namelijk ook een Fuller House level toegevoegd kunnen worden, waarbij je door San Francisco rent als Uncle Jesse.

  Voor nu zijn er dus nog maar vier personages speelbaar. De game is grappig op het eerste gezicht, maar werkt niet geweldig. Er zou dus nog heel wat uit gehaald kunnen worden.

  Je vind de game op: https://flixarcade.netflix.io/

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.