Netflix offline kijken vanaf vandaag mogelijk

  Vanaf nu kun je Netflix offline bekijken, door middel van een downloadfunctie in de app. De functie is beschikbaar voor zowel Apple als Android apparaten.

  Vanaf vandaag zul je je Netflix offline kunnen gebruiken, deze functie is mogelijk nadat je de app hebt geüpdatet. Door de functie kun je al je favoriete films en series die op Netflix staan overal bekijken, zonder dat je databundel op raakt. Op dit moment is echter nog niet de gehele database te downloaden, daar zul je dus nog op moeten wachten.

  Op dit moment is het alleen mogelijk om 'Netflix Original' series, enkele kinderfilms als Minions en Kung Fu 3, ook de series Breaking Bad en Mad Men zullen beschikbaar zijn om te downloaden. Netflix voegt hieraan toe dat er meer content te downloaden zal zijn in de toekomst. Verwacht dat in de nabije toekomst de meeste Netflix films en series te downloaden zijn.

  Het downloaden van de films en series zal heel simpel zijn. Het enige wat je hoeft te doen is op de download knop drukken, die naast de startknop zal verschijnen. De functie werd trouwens aangekondigd in met een trailer via de Twitter van Netflix, die je hieronder kunt vinden:

  Nu Netflix offline beschikbaar is zal je nooit over je databundel heen gaan

  Op gebruik te maken van de offline functie moet je wel eerst de app updaten. Het kan zijn dat de update nog niet beschikbaar is, maar die zal dan elk moment beschikbaar komen. Na het updaten kun je in volle glorie genieten van Netflix zonder dat het je databundel opeet.

  De Netflix app is verkrijgbaar via de Appstore en de Google Play Store.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.