Netflix heeft een cross-over tussen Stranger Things en Fortnite aangekondigd

  In aanloop naar het nieuwe seizoen van Stranger Things heeft Netflix bevestigd dat er een cross-over komt met de populaire game Fortnite. Fortnite heeft al eerder cross-over events gehad met films als John Wick 3 en Avengers: Endgame dus we weten wat we ongeveer kunnen verwachten.

  Netflix

  Hoe heeft Netflix deze aankondiging gedaan?

  Netflix heeft niet specifiek gezegd dat Stranger Things naar Fortnite komt, maar ze hebben er via het officiële NXonNetflix Twitter account wel sterk naar gehint. Er werd namelijk aangekondigd dat we binnenkort meer informatie gaan krijgen over een samenwerking met Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite, en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen.

  Dit is niet de eerste keer dat er iets van Stranger Things in Fortnite verschijnt. In Fortnite Season 9 werd er een winkelcentrum aan de map toegevoegd waarin de ijswinkel ‘The Scoops Ahoy’ te vinden is. ‘The Scoops Ahoy’ is de naam van de ijswinkel waar het Stranger Things personage Steve Harrington werkt

  Wat houdt een cross-over tussen Stranger Things en Fortnite in?

  Als we kijken naar de cross-over events die voor John Wick 3 en Avengers: Endgame zijn georganiseerd kunnen we zeggen dat er waarschijnlijk iets soortgelijks voor Stranger Things in de planning staat. Verwacht dus nieuwe skins, wapens, uitdagingen en misschien zelfs wel een nieuwe game modus.

  Voor Avengers: Endgame was het in een tijdelijke game modus mogelijk om met bekende Avenger wapens tegen het leger van Thanos te vechten. In de Wick's Bounty modus kregen spelers elke keer als ze een vijand versloegen een muntje waardoor ze steeds zichtbaarder werden op de map.

  Het nieuwe seizoen van Stranger Things is vanaf 4 juli te zien op Netflix en zal bestaan uit 8 afleveringen. Waarschijnlijk zullen Netflix en Epic Games het Fortnite crossover event binnenkort officieel aankondigen met een trailer. John Wick kwam tegelijk met de release van John Wick 3 naar Fortnite, dus het zou goed kunnen dat dit event op 4 juli van start gaat.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.