Netflix Castlevania serie krijgt eerste teaser trailer

  Castlevania komt binnenkort uit op Netflix. De Netflix Castlevania serie komt van het hetzelfde team als Adventure Time.

  De serie zul debuteren op Netflix op 7 juli. Dit is door de streamingdienst aangekondigd met een teaser trailer voor de animatie serie. Deze trailer kun je boven dit bericht bekijken.

  De animatieserie is eerder dit jaar in februari aangekondigd. Bij de aankondiging is naar buiten gekomen dat Netflix meteen twee seizoenen van de Castlevania serie gaat maken. De animatieserie wordt gemaakt door Frederator Studios en is in de originele stijl van de games.

  Anime-stijl van de Netflix Castlevania serie

  De teaser trailer is volledig in Japanse anime-stijl geanimeerd. De anime-stijl komt overeen met de Vampire Hunter D animefilms uit de jaren ‘80. Deze films hebben een vergelijkbare zombiesetting als de Castlevania games en zijn goed beoordeeld met een 7,2 op IMDb.

  Studio Frederator laat met dit werk zien dat ze tot meerdere animatiestijlen in staat is. De Netflix serie wordt in ieder geval niet net zo kleurrijk en familievriendelijk als de Adventure Time animatieserie.

  We zullen tot juli moeten wachten om de eerste aflevering te zien van de donkere Netflix-adaptatie van Castlevania en de interpretatie van de man die Dracula heeft vermoord.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.