Netflix Castlevania serie aangekondigd

  Een nieuwe originele serie van Netflix is aangekondigd. Het gaat hier om een Netflix Castlevania serie, gebaseerd op de games van Konami.

  Er zijn meteen twee seizoenen aangekondigd van de Netflix Castlevania serie. Het eerste seizoen zal dit jaar nog op de online streamingdienst verschijnen. In 2018 gaat de show verder met een tweede seizoen. De serie zal volledig geanimeerd zijn.

  De animatieserie wordt gemaakt door Frederator Studios. Het script komt van de hand van schrijver en comicboek icoon Warren Ellis. De show zal geproduceerd worden door Warren Ellis, Kevin Kolde, Fred Seibert en Adi Shankar. Die laatste zegt ervan overtuigd te zijn dat deze serie het stigma zal doorbreken dat shows gebaseerd op videogames altijd tegenvallen.

  Netflix Castlevania serie geïnspireerd door de games

  Castlevania is een duister fantasieverhaal verteld door de ogen van het laatste lid van de Belmont clan. De Belmonts hebben de taak Oost Europa van de ondergang te behoeden. Dit doen zij door vampiers te slachten. Aan het hoofd van de vampiers staat de eeuwenoude Dracula.

  De Castlevania serie is inmiddels al meer dan 30 games rijk. Het laatst verschenen spel was Castlevania: Lords of Shadow 2, dat in 2014 uitkwam voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  Castlevania: Lords of Shadow 2

  Verkijgbaar vanaf 28 february 2014

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.