Netflix app voor Switch zijn toekomstplannen

  De Nintendo Switch ligt sinds afgelopen week in de winkels. Je kunt van alles doen op de console, maar een Netflix app voor Switch is niet aanwezig. De streamingdienst is nog niet beschikbaar op de console.

  In gesprek met The Washington Post laat Reggie Fils-Aime weten dat er gepraat wordt met bedrijven als Netflix, Hulu en Amazon om hun streamingdiensten aan te kunnen bieden op de Nintendo Switch. Daar ligt geen focus volgens Fils-Aime en daarom kan het nog wel een tijdje duren voordat Netflix and chill mogelijk wordt op de nieuwe Nintendo console.

  Fils-Aime heeft het erover dat de Switch voornamelijk draait om de verschillende manieren om ermee te spelen. Daar wil Nintendo dan ook eerst de focus leggen. Zodra de Switch een tijdje in omloop is en mensen de console begrijpen zal er pas gekeken worden naar updates met betrekking tot streamingdiensten.

  Netflix app voor Switch een plan voor de toekomst

  Een Netflix app voor Switch klinkt als een goudmijn. Zolang je binnen bereik van de wi-fi blijft zou je overal kunnen gaan en staan terwijl je films en series kijkt. Fils-Aime maakt hier dus geen prioriteit van en het kan nog even duren voordat een Netflix app beschikbaar wordt op de Switch.

  Fils-Aime maakt ook nog een opmerking over het gebrek aan launchgames voor de Switch. Hij vertelt dat Nintendo de nadruk heeft gelegd om over een grotere periode goede games uit te brengen en niet alles in de eerste week.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.